Viikonloppu on ollut laiska, rauhallinen ja lempeä. Olen tarkoituksella pyhittänyt aikaa niin kotona oloon kuin kotikulmilla käyskentelyyn, sillä tämä on viimeinen viikonloppuni syyskotikulmilla. Ensi viikonloppuna palaan remonttiviimeistelyistä parhaillaan valmistuvaan kotiin.

Muutto kaikkine koukeroineen on vielä osin auki, mutta niinhän se oli kolme kuukautta sittenkin ja silti jotenkin hoitui. Nyt ajattelin hoitaa kokonaisuuden osissa. Ensin syyskoti tyhjäksi, sitten hiljalleen varastosta tavarat takaisin. Mikäs kiire tässä on saada kaikkea kerralla käyttöön, hyvin olen syksynkin vähemmällä pärjännyt. Tiedä haluankokaan enää kaikkea samaa ottaa mukaani. Kunhan nyt sängyn ja tärkeimmät kalusteet onnistuisi kuljettamaan jouhevasti uuteen, loppua voi miettiä sen jälkeen.

Mutta ei mennä asioiden edelle, näitä ehdin ajatella vielä ihan riittävästi. Palataan viikon taakse, sateiseen lauantaipäivään. Viikonloppuun, jossa oli hyvin paljon samoja elementtejä kuin tässä. Samaa asuakin olisin voinut hyvinkin käyttää!

Takki: Zara / Kaulahuivi: Zara / Neule: Crocker / Pilkullinen mekko: H&M / Nilkkurit: Beatrice / Laukku: Coccinelle
Kuvat: Elsa, Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.