Torstaipäivä venähti pitkäksi, hipsin kotiin vasta pitkälle seitsemän jälkeen. Pitäisi vielä kaivaa työkone esiin ja hoitaa pari juttua, mutta älytön väsymys iski. Söin vähän, lösähdin hetkeksi sängylle ja nyt ei millään enää tekisi mieli nousta ylös. Oikeastaan voisin helposti nukahtaa tähän. Äh, miten sitä saisi vielä tsempattua itsensä hetkeksi tehokkaaksi? Jos ihan hetken lepään ensin… Koska ajatus katkeilee ja silmäluomet painaa, tyydyn näin blogissakin asukuviin eiliseltä ja jään käymään päänsisäistä kamppailua siitä, noustako vai jäädä. Elämän vaikeita valintoja.

keltainen neule 015 keltainen neule 02keltainen neule 024 keltainen neule 25keltainen neulekeltainen neule 013

Neule: Lindex* / Takki, kauluspaita ja hame: H&M / Nilkkurit: Zign, Zalando* / Laukku: Marc Jacobs
*saatu blogin kautta
Kuvat: Saara / Rööperin rouva

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Äh, kysyin toissapäivänä kysymyksen, mutta se on näköjään haihtunut taivaan tuuliin. Nyt hieman lyhyemmin. Minua kiinnostaisi mennä värianalyysiin, vaikka sellainen on ehkä vanhanaikainen juttu (ja kai aika hinnakastakin). Osaisitko suositella pätevää tahoa? Ehkä hieman mietityttää se, osaako analyysin tekijä antaa kaikille ”tuloksen”, jotta tieto ei ole vain luokkaa ”no, olet näiden kahden väliltä, joten ihan tarkkoja värejä on vaikea kertoa”.

Vastaa

Anteeksi viivästynyt vastaus!! Voi harmi, että eka kommentti katosi jonnekin bittiavaruuteen :( Hmm, hyvä kysymys. Ja vaikea. Väri analyysi on kyllä teknisesti ottaen tuttu, mutta käytännössä en ole koskaan tutustunut. jotkuthan sitä kehuvat kovastikin, mutta myönnettävä on, etten ole viime vuosina kenenkään kuullut kokeilleen ja siten en osaa yhtään sanoa paikoistakaan – en siitä, missä sitä tehdään, saati mitä voisi suositella. Harmillisesti :/

Luulisin kyllä, että aina siinä saadaan aikaan jokin tulos? Vai onko käynyt niin, että on tullut noin epämääräisiåä vastauksia? Tuntuu vähän rahojen hukkaan heittämiseltä, jos ei oikeasti saa selkeitä vastauksia ja suosituksia ;)

Tunnen yhden, joka aikoinaan teki värianalyyseja ja ainakin hänen mukaansa siinä asiakas pääsee konkreettisesti näkemään eri värien vaikutusta kun niitä heijastetaan ihoon ja hiuksiin – joten varmaan siinä omakin silmä vähän saa konkretiaa siihen, mitkä värit näyttävät paremmilta? Vaikka nyt menee kyllä ihan arvailuksi! Huikkaa ihmeessä, jos löydät hyvän – alkoi kiinnostamaan tämä! :)

Vastaa

Nyt on kyllä taas tämä asukombo niin napakymppi kuin mun mieleen vain olla voi. (Mä olen AINA heikkona asuihin, joissa on keltaista mukana)

Vastaa

Oii, kiva kuulla, että toimii! Mä yleensä tykkään kirkkaammasta keltaisesta, mutta nyt poikkeuksellisesti tällainen murrettukin kolahti :)

Vastaa

Kevään tuntua tässä asukokonaisuudessa on ja takki on aivan ihana.

Vastaa

Kiitos kovasti! Kevät onkin hiipinyt jo mieleenkin, joten ei ihme jos olotila alkaa hiljalleen heijastelemaan myös pukeutumisessa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.