Tänään on ollut hyvä päivä, mutta erittäin huono hiuspäivä ja vähintään yhtä huono kuvapäivä. Kuvaajassa ei suinkaan ollut vikaa, mutta kohteessa kylläkin. Tiedättehän, joinain päivinä vain tuntuu, ettei onnistu olemaan ihmisiksi kuvassa (tai välttämättä muutenkaan). Päivän asustani kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan pidin. Mangon alesta alkuvuonna ostamastani mekosta tykkään ihan tosi paljon, vaikka se saisikin olla edes ihan vähän pidempi. Hiukset olin ajatellut nutturalle, mutta lähdin aamulla niin kiireessä, etten ehtinyt ilmeisesti kiinnittää kampausta kunnolla, sillä rakennelma alkoi sortua jo ratikassa. Eipä siis auttanut muu kuin palata vanhaan tuttuun kampaukseen ja harmitella, etten tullut pesseeksi hiuksia aamulla.

beige scarf 02beige huivi 01beige huivi mv 1Takki ja mekko: Mango / Korkkarit: Buffalo / Laukku: Kate Spade / Huivi: Zara
Kuvat: Ansku / Peace & Style

    Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Minusta kuvat oikein hyvät ja asu aivan loistava ja näytät hyvältä.

Vastaa

Onpa kiva kuulla! Kiitos kovasti!! :)

Vastaa

Komppaan Tomia ^^ :) …senkin enkeli!

Vastaa

Höpöhöpö, mutta kiitos silti :) <3

Vastaa

Upeita kuviahan nämä ovat ja sinä olet taas yhtä kauniina kuin aina ennenkin! :) Asukin on todella kiva kokonaisuus, musta ja beige sopivat kyllä hyvin yhteen :).
Kivaa perjantaita <3 Huomenna muuten varmaan nähdään? :)

Vastaa

Kiitos kovasti <3 Hei jee, ihana nähdä tänään!! :)

Vastaa

Tiiän niiiiiiin hyvin, kun ei vaan onnistu, tosi turhauttavaahan se on. Nää kuvat näyttää kyllä mun silmään aivan tosi kivoilta! :)

Vastaa

Hihi, nää onkin ne parhaat – hädin tuskin löysin joukosta postauksen verran julkaisukelpoisia kuvia, muut lensi suoraan roskakoriin :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.