Saatoin saada alitajuisen vaikutteen Barcelonasta, sillä tänään koin vastustamatonta halua pukeutua (teko)turkisliiviini. Lämpötilat alkavat tosin olemaan jo siinä hilkulla, että tarkeneeko pelkällä liivillä, mutta näin lähikulmilla liikkuessa vielä pärjäsi! Meillä on taas mennyt viikonloppu reissufiiliksistä palautuessa ja ihan vain haahuillessa, jos eilen vietimme koko päivän sisällä tilauspizzaa syöden (no ei me kyllä ihan koko päivää sitä pizzaa syöty, vaikka mieli ehkä olisikin tehnyt :)), niin tänään sentään saimme aikaiseksi lähteä brunsseilemaan Korjaamolle. Ensimmäinen vaihtoehto olisi ollut Ruusulankadulla sijaitsevan Mercurin brunssi, mutta se oli näköjään vaihtanut ajankohtaa, joten Korjaamo pelasti tyhjän jääkaapin äärellä.

Päivän asun burgundinpunainen laukku on reissun ihan viime hetken ostoksia, nappasin sen matkaan Barcelonan kentältä juuri ennen lähtöportille kiitämistä. Todella siis heräteostos, mutta olin aivan myyty ihanan värin äärellä ja mitä enemmän laukkua katselen, sitä enemmän siitä pidän, eli ehdottomasti ei huti!

turkisliivi 25tekoturkkiturkisliivi 7turkisliivi 35tekoturkisTurkisliivi: Only / Paita: Zara / Hame: Vero Moda / Laukku: Zara / Kengät: Buffalo / Käsineet: Zara

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

17 comments

Vastaa

Olet kyllä tehnyt oivan heräteostoksen! :) Laukku on todella upean värinen :)

Vastaa

Kiitti! :) Tuo väri on kyllä niin herkku, että haluaisin ihan kaikkea tismalleen samansävyisenä aina takista asusteisiin ja neuleista kenkiin :D

Vastaa

Ihana laukku. Itselläni on vastaavan kokoinen ja se toimii erittäin hyvin jos ei tarvitse ottaa paljon tavaraa mukaan. Harmikseni olen kadottanut siitä olkanauhan joten käyttökerrat hieman rajoittuvat sen vuoksi.

Vastaa

Kiitti! Ihan totta, tämä koko on just sellainen, johon mahtuu ne tärkeimmät. Mietin alussa, että onko laukku liian pieni, mutta nyt parin käyttökerran jälkeen todennut, että ihan riittävän kokoinen kun ei tarvitse läppäriä tms raahata mukana :)

Onko laukku minkä värinen? Mietin vain, että noita hihnojahan on joillain merkeillä myynnissä erikseen. Taisi olla ihan just pari päivää sitten kun selailin Furlan nettikauppaa ja sieltä ainakin osui silmään musta kantohihna. Värillisen kanssa ei varmaan löydy mistään ihan samaa sävyä (ellei just samalla merkillä ole), mutta sittenhän tietty voisi leikitellä erivärisellä hihnalla? :)

Vastaa

Kyllä on ihan super ihana asu (vaikka ilmaus onkin ihan pöhkö..)!:) Laukku on kauniin värinen ja koko asu vaan jotenkin niin raikas, toimiva! Sinä olet kyllä tosi taitava pukeutuja.

Vastaa

Hih, kiitos kovasti!! Olipa ihana kommentti <3

Vastaa

Ui, mä olen ihan lovena noihin feikkiturkisliiveihin – omistan kolme erilaista. :D

Vastaa

Ooh, mulla on vaan tää yksi – vielä! ;) Kummasti on kyllä tekoturkistakki alkanut reissun jälkeen polttelemaan, mutta nooh, mietin vielä… :)

Vastaa

IIIIHANA ASU!! <3 Mulla oli eilen kans tekoturkisliivipäivä, mutta jotenkin se ei istunut yhtään niin kivasti osaksi asuani kuin sinulla! :DD

Vastaa

Hih, kiitos ihana!! <3 <3

Vastaa

Kaunis kokonaisuus, inspiroiva ja nätti <3

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! <3

Vastaa

Ihana laukku, todella onnistunut heräteostos! Samoin tykkään kovasti liivistä, sopii paidan kanssa kuin nakutettu.

Vastaa

Kiitos kovasti!! :)

Vastaa

Ihana asu! Oli varmasti kiva pyörähtää Barcelonassa näin syksyn keskellä. :)

Vastaa

Aivan ihanat kuvat, asu tosi kaunis ja laukku samaten. Itsekin yritin etsiskellä omaa tekoturkisliiviäni juuri, mutta mokoma on tehnyt katoamistempun. Ei kai auta kuin pyytää Jani hätiin ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.