Eläinkuosit ovat hiipineet tänä syksynä kunnolla kaappiini. Jos listaan viimeisimpiä hankintojani, niihin voi lukea pantterikuosisen kynähameen, pantterikuosisen laukun, lumileopardia jäljittelevän hameen sekä tämän jo vähän enemmän aikaa sitten ostetun samaa teemaa mukailevan puseron. Ehkä myös muistatte ne yhdet lumileohousut elokuulta? Toistaiseksi eläinkuosit ovat toimineet ripauksittain, muuten hillityn asun ohessa, mutta uhkailin jo miehelle kokeilevani seuraavaksi lumileohametta sekä samankuosista yläosaa, yhdistettynä leopardilaukkuun. Kuulostaa pahalta, vai mitä? Noh, älkää huoliko, vielä en ole ole pistänyt uhkaustani teoiksi, mutta saattaa olla, että joku päivä en voi vastustaa kiusausta kokeilla. ;) Tässä viime lauantain asussa lumileopardista muistutteleva kuosi toimi tuttuun tapaan muuten simppelin asun rinnalla, ja koska kokonaisuus jäi muuten mustavalkoiseksi kynsiä myöten, piristin sitä keltaisella laukulla. Samaisessa asussa olin viime viikolla myös töissä, mutta avokkaat korvaantuivat nilkkureilla ja cluch sillä vanhalla tutulla mustalla Lil Ukitalla. Toimi mielestäni myös siinäkin ympäristössä!

neonkeltainen clutch 2neonkeltainen clutch 22kirkkaankeltainen clutchPusero: Lindex / Hame: Zara / Kengät: Diavolina / Clutch: ASOS / Vyö: Nini’s

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Ihana asu :)

Vastaa

Kiitoksia!! :)

Vastaa

Kaunis kokonaisuus ja wau mikä clutch! :)

Vastaa

Voih, kaunis kiitos! :)

Vastaa

Ihana asu, Anna-Maria! Tulee ihan kevättä ikävä tuon sinun kirkkaan keltaisen clutchin myötä :)

beauty-highlights.blogspot.fi

Vastaa

Oi, kaunis kiitos, ihana kuulla, että tykkäät! Voi että, itsellä on niin ikävä kevättä ja kirkkaita värejä, ja ennen kaikkea sitä, ettei tarvitsisi pukeutua sään vaan olon mukaan :)

Vastaa

Tämä kommentti ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta maalasitteko makuuhuoneenne seinän (t) tikkurilan taikina-sävyllä? Oletko tyytyväinen sävyyn vai vaihtuiko se lopulta johonkin muuhun? Itse nimittäin suunnittelen maalaavani sillä sävyllä uuden kotimme olohuoneen ja olisi kiva nähdä, miltä sävy näyttää laajassa pinnassa ja valkoisen katon kanssa. Eli jos ehtisit joskus ottamaan vaikka sneak peak-kuvan makuuhuoneenne seinästä (:D) ennen kunnon sisustuspostausta, niin olisin iloinen :)

Vastaa

Joo, kyllä, päädyttiin makkarissa just siihen taikina -sävyyn! Se oli itse asiassa ainoa alusta asti säilynyt ns. varma uuden kodin sävy, näytti sen verran kivalta värilaatassa ja kivalta näyttää makkarissakin – ollaan siis tosi tyytyväisiä! Se itse asiassa se muistuttaa mielestäni tosi paljon Sadolinin Monaco sävyä, jolla olen joitain vuosia sitten maalannut makkarin.

Nyt on ollut niin synkkää ja meidän makkari vielä varjoisalla puolen, ettei ole ollut mitään toivoa saada kuvaa seinämaaleista, jotka muutenkin on niin vaaleita, että luonnossa erottuvat kivasti kyllä, mutta kameralle tarttuu liki valkoisina. :/ Muutenkin näyttävät hyvin eri valoissa erilaisilta. Voin yrittää ottaa kuvaa kun satun olemaan seuraavan kerran valoisaan aikaan kotosalla, mutta menee ensi vuoden puolelle! :)

Mutta niin, sävy muistuttelee paljon tätä Sadolinin maalia, joka vanhassa asunnossakin oli (ollen ehkä ihan pienesti punertavampaan taittuvampi kun tämä Monaco oli hieman kellertävämpi, mutta muuten hyvin liki, etenkin tummuusasteeltaan!):

http://anna.fi/secretwardrobe/2009/10/12/koti-uuden-savyisena/
http://anna.fi/secretwardrobe/2010/06/06/makuuhuone/

Kuten näkyy – valo vaikuttaa tosi paljon siihen, kuinka tummalta/vaalealta se näyttää :) Mutta toisaalta, just siinä siitä tykkäänkin, se on pehmeä, muttei yhtään liian silmiin käyvä! :)

Vastaa

Kiitos kommentista ja esimerkkikuvista, olen aika vakuuttunut siitä, että kyseisellä värillä meilläkin maalataan :)

Vastaa

Aivan upea asu! Haenpa itselleni saman puseron ja kopioin asusi :)

Vastaa

Oi kiitos! Tämä pusero on kyllä ihan tämän hetken lempparini – mustavalkoisen ja klassisen mallisena se tuntuu istuvan monenlaiseen asukokonaisuuteen ja ympäristöön! :)

Vastaa

Eikä kuulosta pahalta vaan ihanan rohkealta. Eikun testaamaan! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.