Perjantai on saapunut ilostuttamaan työpäivää, mutta tietenkin aurinko on kadonnut jonnekin – toivottavasti löytyy viikonlopun alkuun mennessä! Itsellä luvassa kaikkea kivaa, satoi tai paistoi, jädebileet ja veljen synttärit. Iloista tunnelmaa, takuulla! Huomenna on myös pakko käydä ostoksilla, sain mielettömän vaatekriisin aikaiseksi eilen, sillä tulin siihen tulokseen, ettei mulla ole yhtään mitään päällepantavaa erääseen jännään juttuun ensi viikolla. Pyörähdys siis kaupoilla kuuluu myös viikonlopun kattaukseen, ja hingun päästä tsekkaamaan myös uuden Granit -myymälän Erottajalla.

Alla vielä toimistoasu juuri ennen reissuun lähtöä, ja lopussa juhlateemaan sopiva alevinkki tälle päivälle. :)

toimistoasu 2 Neule: Zara / Hame: Lindex Missoni / Kengät: Zara / Laukku: Ralph Lauren

Perjantaivinkki: Tänään Jolien verkkokaupan virallinen synttäripäivä, joten tämän päivän ajan kaikista nettiostoksista saa 10 prossan alen koodilla ”ykkönen”. Jos taas poikkeat liikkessä, skoolataan siellä neljän ja seitsemän välillä ranskalaisella luomukuohuvalla ja Kure Bazaarin -lakan ostaneille lakkaillaan kesäkynsiä ennen neljää.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Missonin hameen kuosi on kyllä ihana! <3

Itse koen toimistopukeutumiseen liittyviä haasteita kesäisin; ilmastoinnin viilentämässä toimistossa jäätyy kesähepenissä, ja aamuisin täytyisikin keksiä ylle aina kokonaisuus, jossa pärjää sekä sisällä että ulkona. Noh, positiivisesta dilemmasta onneksi kyse! ;)

Vastaa

Kiitti :) Itse olen tyksätynyt myöskin, ja olen jo visioinut yhdistäväni siihen jonkun kuosirikkaan yläosan ”missonin tapaan”.

Ihan totta, saman ongelma kanssa olen itsekin pähkäillyt oikeastaan joka kesä! Tavalliseen tapaan heitänkin töihin harteille jonkin neuletakin, jonka sitten saa kotiin lähtiessä kiskaistua pois, mutta alaosan kanssa onkin sitten vähän enemmän haasteita – pitäisi olla kuitenkin toimistokelpoinen ja ilmastoinnin keskellä lämmin, mutta sitten kuitenkin kesäinen ja ulkona mukava. :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.