Sunnuntaina olin ihan tosi rennosti liikkeellä! Aurinko paistoi ja lämpö helli mieltä sekä kehoa, mutta jostain kummasta ilmestyi hillitön tuuli kun asukuvahetki oli käsillä. Niinpä neuletakki tempoi yhteen suuntaan ja muutenkin jo ihan likainen tukka sai lisäpörröä puuskista. Eikä siinä kaiken keskellä edes omat raajat meinanneet pysy paikoillaan vaan käsi venkoili ja jalat vääntyilivät. Varsinainen kuvaushetki, mutta irtosipa joukosta sentään muutama julkaisukelpoinen otos ja pari huvittavaa siirsin suoraan pilalle menneiden kansioon, josta joku päivä kokoan vähän vänkää vastapainoa näiden hillittyjen asukuvien rinnalle.

korallinpunainen 16rannekoruja 9korallinpunainen 38rannekoruja 1korallinpunainen laukkurannekoruja 5 T-paita: Lindex, saatu / Neuletakki: Mango / Hame: Monki / Kengät: Mango / Laukku: Mela D’Oro / Rannekorut: Indiska (saatu), Lindex, Mam’zelle (saatu), Glitter, Shashi, Guess (saatu) / Kello: Daniel Wellington

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Todella kiva asu! Raikas ja rento mutta sopivan särmikäs ja silti tyylikäs. Olen seurannut blogiasi pitkään, todella pitkään, ja täytyy sanoa, että tämä asu on yksi kaikkien aikojen suosikeistani (kampausta myöten!) :)

Vastaa

Oi vitsit, onpa tosi kiva kuulla!! Ihan huippua, että toimii ja että vieläpä nousee ihan suosikkeihin asti :) Kiitos tästä hyvän mielen kommentistasi ja aurinkoista viikon jatkoa sinulle!

Vastaa

Nyt osui ja upposi – tosi ihana asu ja värit on aivan upean kesäiset! :) Nähdään taas ylihu. xo

Vastaa

Ihana kuulla!! :) Värit ja rento kesälook kyllä uppoaa itsekin juuri nyt, taitaa olla pitkällä pimeällä kaudella osasyynsä siihen, että nyt tekee mieli keventää ja käyttää värejä :) Ihana nähdä, huomiseen!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.