Kesää ei tarvitse odottaa, vaan se on hyvin vahvasti täällä. Huomaan tosin olevani ihan hukassa pukeutumisen kanssa, on ihastuttavan lämmin, mutta ihan hetki sitten sai vielä palella, joten olen vielä vähän välitilassa ja hellevaatteita, hyvä jos edes olen osannut jättää bleiserin kotiin. Näinä viime päivinä olenkin ollut selvästi ylipukeutunut, ainakin verrattuna koko kaupungin katukuvaan, joka on ihan hetkessä muuttunut ja paljas pinta huutaa esiin joka kolkasta. Ehkäpä minäkin pääsen pian mukaan kesäpukeutumisen saloihin! Jos vaatteissa vielä haparoin, niin meikissäkin mennään vielä kesän kaipuussa, sillä perjantaina maalasin huuleni Lumenen oranssiin taittuvalla Kesän odotus -sävyllä.

Piti julkaista huulipunakuvat jo silloin, mutta noh, enhän sitten ehtinyt. Perjantainen huulienmaalauskampis oli tärkeän asian hyväksi, mutta naurahtelin mielessäni, että nyt joko itse olen pihalla tai kampanjan brändäyksen kanssa on vielä vähän varaa parantaa, sillä jatkuvasti unohdin miksi ne huulet taas punattiinkaan ja minkä vuoksi huulipunavallankumous järjestettiin. Mutta tarkistin asian, pariinkin otteeseen, ja naisten sydän- ja hengitysterveyden huomioimiseksihan se oli. Tärkeä asia, aivan ehdottomasti! Silti perjantai jäi itselle ensisijaisesti mieleen huulipunamerkkien onnenpäivänä eikä tärkeän terveysasian esiinmarssina, mutta ehkä minä vain olin oranssinpunaisine huulineni turhan hajamielinen ja toisaalta kun joka päivä on huulipunapäivä, ei huulimeikki saa helposti itselle uutta merkitystä. Ja kun kerran pysyin punahuulineni kotona, en edes nähnyt katukuvan valloittaneita tärkeän asian puolesta kulkevia hehkuhuulisia massoja. Vai oliko niitä? Punasitko sinä viime perjantaina huulesi kuten aina ennenkin, vai nimeonmaan sydän- ja hengitysterveyden puolesta?

lumene huulipuna 1lumene in the sunlumene huulipuna 2Huulipuna saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Mulla on uusimmassa kuvassa tota samaa. Tai siis jämät.Tulin eilen sieltä gigantin illasta kotiin ja kysyin pojan isältä onks mulla huulipunaa jos otettas kuvia. Joo on sanoi. No olihan sitä siellä reunoilla :D

Vastaa

Oi vitsit, enpä olisikaan tunnistanut! Katsoinkin kyllä, että onpa kivanväriset huulet :) Mahtavaa muuten, että sait asukuvat – mua jäi harmittamaan kun luulin, että jäit ilman ihania mekkokuvia :)

Vastaa

Minä myös unohtelin päivän mittaan huulien punaamisen taustat, mutta tosiaan hyvän asian puolesta piti repäistä ja punata huulet :)

Vastaa

No niinpä, juuri näin! Ehkä tämäkin on sellainen viesti, joka vahvistuu vuosi vuodelta, toivottavasti ainakin :)

Vastaa

Miksi ihmeessä huulipunan osto on niin vaikeea? Musta tuntuu ettei mulle oo sopivaa huulipunaa olemassakaan tai en tiedä mikä väri minulle sopisi. Just eilenkin kattelin yhtä Lorealin huulipunaa, sellanen lilahtava oli sen väri, olis tehnyt mieli ostaa, mutta en viittinyt jos se väri ei sit oliskaan ollut mulle sopiva ja kun hintaa tuolla huulipunalla oli 11.90 niin olis sit harmittanut jos olis rahat mennyt hukkaan ja puna jäänyt käyttämättä. Ja mä en koskaan kokeile kaupassa meikkejä muualle kuin käteen.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.