Kotisohva tuntuu ihanan pehmeältä ja tekisi mieli käpertyä nukkumaan koko päiväksi. Tukholmassa poikkeaminen oli kivaa ja minireissu meni oikein hyvin, mutta laivalla on kai mahdottomuus nukkua hyvin ja niinpä olo ei ole järin levännyt. Onneksi on koko sunnuntai aikaa käynnistellä itseään! Jääkaapissa on vain valo, joten lämmöstä on kai pakko poistua hetkeksi, mutta ehkä pieni happihyppely piristää. Palailen eilisen yksityiskohtiin vielä myöhemmin. Kiteytettynä saatiin nauttia ihanasta säästä, käveltiin jalat puhki ja syötiin vähän liiankin hyvin. Ajatuksena oli tehdä jotain syyshankintoja, mutta harmikseni oikein mikään ei sillä saralla iskenyt, niinpä tyydyin lähinnä katselemaan – paria asustehankintaa ja herkkuostoksia lukuun ottamatta. Perjantaina suuntasin laivaan suoraan töistä ja asukuvat ehdinkin ensimmäisenä napsia koneelle muiden matkakuvien joukosta, tässä siis perjantain asu.

      persikkainen pusero 7persikkainen pusero 9Persikkainen pusero 11Persikkainen pusero 13Pusero: Padini, Malesiasta / Housut: Zara / Kaulakoru: Lindex / Kengät: Mango

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Toi Lindexin kaulakoru sopii todella kauniisti tuon puseron kanssa :) Nämä sun asukuvat ovat kyllä aina yhtä kauniita :)

Vastaa

Oi, kaunis kiitos!! Olen tosi tykästynyt tuohon Lindexin koruun, eka emmin pitkään sen oston kanssa kunnes lopulta hankin sen, enkä ole katunut – se tuntuu menevän yksiin valtavan monen puseron kanssa :)

Vastaa

Hei mistäköhän kellosi on? Olen ajatellut samantyylisen hankkimista.

Vastaa

Heippa!
Kiitti, olen kyllä tykästynyt tähän hurjasti! :) Ostin kellon Espanjan reissulla Massimo Duttista, mutta saattaa saada myös muista Duttin liikkeistä, ainakin Ruotsin verkkokaupassa näytti vielä olevan (en tiedä toimittavatko Suomeen):
http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttise/en/30220002/727021/2645097/GOLD%2BCHRONO%2BWATCH

Vastaa

Kiitos tiedosta! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.