Juhannus on täyttynyt yllättävän kivasti kaikesta, ei nyt varsinaisesti juhannusperinteisiin liittyvästä, mutta mukavasta ohjelmasta kuitenkin. Kun on tapahtunut ja tehnyt kaikkea jännää, on päivistä aivan sekaisin. Tänään on saanut jo moneen kertaan muistutella itseään siitä, että on lauantai. Mutta ihanaa, että on vasta lauantai, ja huomenna ei yhtään mitään. Paitsi pyykinpesua, siivousta, huuto.net kohteiden syöttöä jne jne… Ei kuitenkaan mennä asioiden edelle, ilta ystävien luona ja ajomatka kauniin rauhallisen keskustan läpi, auringon hiipiessä horisontin taakse ja kuun hehkuessa Kauppatorin yllä, jätti hyvän rennon mielen. Ehkä tänä iltana uni maistuu.

Säät ovat heitelleet, joten vaatekaapin antimia on päässyt (tai joutunut) käyttämään monipuolisesti. Tässä päivän toimistoasu juuri ennen juhannusta; kotimatkan satoi, mutta perille päästyä kaunis alkuillan aurinko hiipi esiin. Suomen kesä; sadetta ja aurinkoa. Päällä uusi hame, uunituore aleostos H&M:lta.

kiilakorkosandaalit 20kiilakorkosandaalit 1kiilakorkosandaalit 11 Neule: Mango / Hame: H&M / Sandaalit: Topshop / Laukku: Islannista

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.