Keskikesän juhla käsillä ja itsellä on juhannusjuhlaan virittäytyminen vielä ihan vaiheessa. Se tosin ehkä johtuu siitä, ettei mitään suuria suunnitelmia ole, vaan edessä on rentoilua ja hyvin tavallista viikonloppupuuhaa. Kunhan vain sää olisi kiva, niin voisi kaupunkijuhannustakin fiilistellä ulkona – puhumattakaan niiden puolesta, jotka suuntaavat mökeille ja juhannusjuhliin!

Kure Bazaarin vaaleansininen Frenchie -kynsilakkakin on nyt arvottu, ja juhannustaiat on ilmeisesti tehnyt jo etukäteen nimimerkki Alva, sillä onnetar suosi sinua! Pistäthän sähköpostiini osoitteeni, niin kynsilakka lähtee pikimmiten makaan. :)

kaunis kattaus 1kaunis kattaus 12

Se asunto näytti yhtä ihanalta myös seuraavana päivänä, ja päädyttiin tekemään tarjous. Oikeastaan, tarjouksen tekemistä ei tarvinnut kauaa miettiä, ainoastaan paperille kirjoitettu summa vaati pureskelua. Silti, vaikka koenkin, että teimme korkeaan hintapyyntöön nähden erittäin kilpailukykyisen tarjouksen, epäilemme vahvasti, että asunto suoriltaan meille tulisi. Näyttö oli kuitenkin ensimmäinen ja asunnolle epäilemättä kysyntää riittää, joten ihme olisi, jos myyjä ei tahtoisi hetken katsoa mitä muut näytöt poikivat, etenkään kun kiire ei vaikuttanut olevan. Juhannus ja loma-aika on ehkä puolellamme, moni on maalla tai matkoilla, joten toivottavasti asunto ei vedä niin paljoa kiinnostuneita kuin muina aikoina voisi. Katsotaan ja jännätään, pitäkää peukkuja. ;)

Mutta pidemmittä puheitta, nyt juhannuksen viettoon. Ihanaa Juhannusta kaikille!!

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Oikein leppoisaa juhannusta sinnekin. Mä vietän rauhallista antijuhannusta kotosalla kuten lähes joka vuosi.

Vastaa

Kiitos Kutri! Juhannus on ollut itsellekin aina vähemmän merkityksellinen juhla, lähinnä vain pitkä viikonloppu :) Rentoutavaa juhannus myös sinulle!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.