Ihana kevät! Vähän myöhässä, mutta saapuihan se lopulta. Vappu käsillä ja synttäritkin ovella, Oslon reissu häämöttää edessä ja päivien päässä on silmujen ilmestyminen puihin. Voin jo melkein tuntea nenässäni tuoreen nurmikon tuoksun. Tätä on odotettu!

Suuri harppaus otettiin perjantain ja lauantain välillä myös pukeutumisessa, perjantaina oli vielä paksu talvitakki päällä ja jalassa talvikengät, mutta lauantaina sanoin talvivarusteille näkemiin, ja kaivoin laatikosta avokkaat. Välistä jäi kokonaan asteittainen siirtymä talvitakista puolilämpimään ja siitä kesäkelpoiseen bleiseriin, ja siirryin yhdessä yössä suoraan villakuoresta ohueen päällysvaatteeseen. Näpeissä poltteli se uusi SheInsiden musta, joten sujahdin siihen nyt heti kun säät vähänkään sallivat.Tämä tulee näkymään vielä monessa asukuvassa, joten älkäähän heti kyllästykö! ;)

musta jakku4musta jakku43musta jakku34musta jakku42musta jakku17musta jakku45Jakku: SheInside (saatu) / Pusero: Malesiasta / Laukku: Karen Millen / Shortsit: H&M / Kengät: Lundberg / Rannekoru: Guess / Korvikset: BikBok

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Ihanan keväinen asu ja aivan upea laukku! Mutta miten ihmeessä tarkenet ulkosalla? :D Hyrr. Itse olen pitäytynyt vielä visusti ohkasessa villakangastakissa, vaikka kevättakit olenkin kaivanut naulakkoon odottelemaan sopivaa hetkeä.

Vastaa

Kiitti! Meinasin lähteä vielä mustalla laukulla, mutta poikaystävä kannatti tätä väreiltään huomattavasti enemmän kevääseen sopivaa, ja hyvä niin, musta olisikin ollut vähän, noh, musta.. :)

Lauantaina oltiin liikkeellä autolla, joten uskalsi lähteä vähän kevyemmissä varusteissa. Tänään on päällä asteen verran lämpöisempi takki, mutta tuossa juuri ulkona lounaalla poikkettua tuntui kyllä lämpöasteet hellivän ihanasti tänäänkin! Aamulla kyllä kieltämättä oli hieman viileämpi :)

Vastaa

Nuo kengät ja tuo laukku = <3!!!!

Vastaa

Hih, kiitti! Miten ihanaa onkaan kulkea taas avokkaissa, puhumattakaan muista kauteen sopivista asusteista ja kuoseista :) Ihana, odotettu kevät <3

Vastaa

Hih, aika hauska sattuma. Miullakin on kohta synttärit! :) Kannattaa olla härkä… ;)

Vastaa

Oi, miten hauska sattuma! Huhtikuun loppu ja toukokuun alku ovat kyllä oikein hyviä aikoja juhlia synttäreitä ;) Itse täytän vuosia heti vapun jälkeen, ja yleensä säät ovat silloin ihanan keväiset ja muutenkin luonto puhkeamassa kukkaan :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.