Tällä viikolla ajatukset ovat lennelleet ihan muissa maailmoissa, ja on ollut vaikeaa keskittyä arkisiin juttuihin. Siksi kai vaatevuori kasvaa sohvalla samaa tahtia tiskipöydän astiakeon kanssa. Saati, että huvittaisi tarttua muihin kodin juttuihin. Mieli tekee ikään kuin jo lähtöä, vaikka eihän se todellisuudessa muuta vielä arjen nykyistä rytmiä.

Oikeastaan kaksi teemaa ovat syöneet kaiken vapaan tilan mielestä, joista toinen on tietenkin asunnon etsintä. Sitä huomaa kaupungilla kävellessä ja ratikassa istuessa ihan vahingossa katselevansa alueita ja taloja ihan eri kulmista kuin aiemmin. Sitä miettii etäisyyksiä, viihtyvyyttä ja hintoja. Ikään kuin etsii kotipotentiaalia kaikkialta ympäriltä. Samoin sähköpostia kurkkii vähän väliä toiveikkaana, josko nyt sinne olisi vihdoin tullut jotain kiinnostavaa ja voisi tärpätä. Huomaan googlaavani keittiöitä, kurkkivani Pinterestistä inspiraatiota ja kyseleväni kaikilta saman prosessin läpikäyneiltä ajatuksia ja kokemuksia.

Toinen tilasta taisteleva kokonaisuus on uusi työproggis. Aloitin tällä viikolla tavallaan kaksi uutta työkuvioita (limittyvät kyllä osin yhteen), ja niihin perehtyminen ja ideointi on täyttänyt mieltä. Uuden sisäistäminen syö aina energiaa, vaikka kokonaisuudet ovatkin todella mielenkiintoisia ja erityisesti toisesta olen ihan todella innostunut. Tekisi mieli kertoa jo enemmän, mutta vielä täytyy odottaa jonkin aikaa.

Tyhjän blogitekstikentän välkkyvä kursiivia katsoessa mieli yrittääkin karata noihin isompiin teemoihin, vaikka olisi vielä paljon matkajuttuja ja muuta purettavana. Noh, asia ja viikko kerrallaan. Viikonloppuna tosin todennäköisesti tulossa asunnon etsintään liittyvä postaus, jos vaan jaksan sen viimeistellä.

Alla oleva asu on Bratislavasta ja itselle ehkä vähän epätyypillinen väripaletti runsaalla keltaisen ja oranssin määrällään, sekä ylipäätään murretuilla sävyillään.

Takki: Mango / Neule: Y.A.S / Hame: Louche / Laukku: Coach / Nilkkurit: SixtySeven

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Ihanat värit asussasi! Itsekin pyrin entistä enemmän käyttämään värejä mustan ja harmaan sijaan. :) Pitäisi vielä rohkaistua lisää niiden kanssa ja kokeilla erilaisia värejä. Ostatko pääosin vaatteesi uutena vai kierteletkö paljon kirppiksillä?

Vastaa

Oi, kiitos, kiva kuulla! Mustaan ja harmaaseen on talviaikana niin helppo taipua, mutta aina kun tietoisesti pyristelee siitä irti, tuntuu värit aina lopulta hyvälle ja raikkaalle :)

Ostan oikeastaan sekä että, uutena ja käytettynä, karkea arvioni on, että tänä päivänä ehkä noin puolet ja puolet. Kun ostan uutena, pyrin nykyään valitsemaan niitä vähän pitkäikäisempiä ja ns. asteen parempia brändejä, mutta sitten perusmerkkejä tulee napattua herkemmin 2ndhandina matkaan :)

Vastaa

Sinä näytät hyvälle vaikka jätesäkissä!

Vastaa

Ihana sinä, kiitos :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.