Tänään en oikein ole päässyt käyntiin lainkaan ja ulkona hallitseva pimeys saa aikaan tunteen kuin oltaisiin jo pitkällä illassa, vaikka kello vakuuttaa ihan muuta. Meillä on kotona runsaasti valopisteitä ja näinä pimeimpinä päivinä en ole säästellyt niiden (ja kynttilöiden) käyttöä, mutta siitä huolimatta tuntuu kuin valoa ei olisi sisälläkään tarpeeksi. Tällaisen uneliaan hämärän myötä aika lipuu herkästi päämäärättömään haahuiluun ja pizzalähetin odotteluun.

Eilen päivällä poikkesin Indiedaysin järjestämässä Inspiration -tapahtumassa ja oli huippua nähdä blogikamuja, mutta siitä huolimatta pakenin ihmispaljoutta nopeasti kotiin ja yritin saada itseni käyntiin iltaa varten. Väsymys piinasi jo silloin, oikeasti olisi tehnyt mieli vain käpertyä nukkumaan ja skipata koko kekkerit, mutta onnistuin tekemään ryhtiliikkeen ja otin osaa iltaan. Juhlat osoittautuivat oikein mukaviksi, ei tosin puitteiden vaan ihan puhtaasti loistoseuran takia! Kiitos siis kaikille upeille naisille, joiden kanssa ehdin illan aikana vaihtaa kuulumisia pitkästi tai lyhyesti! Siispä muistutuksena itselle, että kun keho huutaa unta, pitäisi toki levätä, mutta myös muistaa saada itsensä liikkeelle, sillä loppujen lopuksi pienikin happihyppely tai mukava arjesta poikkeava tekeminen voi tuoda kaiken harmauden keskelle yllättävän paljon energiaa.

Ehkä osin synkän sään takia kuljin koko eilisen päivän mustavoittoisissa asuissa, mutta onneksi aina voi piristää kokonaisuutta kirkkaalla huulipunalla, kuten vaikkapa tässä päiväasussa.

verkkosukkahousut 11verkkosukkahousut 01verkkosikkikset 1verkkosukkahousut 7verkkosukkikset 1verkkosukkahousut 13Kauluspaita: ASOS / Neule: Mango / Nahkahame: Zara / Verkkosukkikset: KappAhl / Nilkkurit: Zign, saatu blogin kautta / Takki: Pull&Bear / Laukku: Jo & Mr. Joe
Kuvat: Ansku / Shoe Lover

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Oletpas ollut kauniina liikenteessä :) Tosi hyvin kyllä piristää punainen huulipuna tummaa asua :)

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! <3 Ihan totta, kirkkaalla huulipunalla voi helposti piristää simppeliä tai harmaata asua :)

Vastaa

Haha! Tääläkin odotellaan pitsalähettiä :) Käytiin kaupassa, mutta unohdettiin se oleellinen: ruoka. Ei auta siis muu. Mutta huomena alkaa se ryhtiliike sitten. Jaiks!

Hei iso kiitos eilisestä, oli huippuhauskaa!

Vastaa

Voi eikä, kuka nyt ruokaa muistaa :D Me saatiin aikaiseksi hipsiä kauppaan vasta myöhään illalla, sillä tajusin, ettei kaapissa ole enää kahvia aamuksi. No arvaa mitä sitten unohdettiin ostaa? Niinpä, se kahvi. Nyt on karkkia, mutta ei kahvia. Pöh.

Ja kiitos teille, oli kyllä tosi kivaa! <3

Vastaa

Ihana nähdä sinua! <3 Ja tuo on niin totta, pitäisi saada itsensä liikkeelle ja pitäisi levätä. Vielä kun tietäisi kumpi on kummassakin kohdassa oikein itseä kohtaan :)

Vastaa

Voi samoin! Nähdään taas pian <3 Ja niin totta, kun löytäisi sen kaikkein parhaan kombon ja oppisi tunnistamaan itsestä, mitä keho (ja mieli) ihan oikeasti milloinkin tarvitsee :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.