Mulla on ollut tänään ihan hirveän hyvä fiilis, eikä tunnelmaa ole ainakaan haitannut se, että päivä on ollut ihanan kiireetön ja aurinko paistanut! Edes hyytävä viima ja nollakelit eivät ole laskeneet mielialaa! Poikettiin Adalminan kanssa somassa Café Köketissä lounaalla (jossa kesällä kävin brunsseilemassakin) ja muutaman kuvan Senaatintorilla napattuamme ymmärsimme kuinka kylmä todella oli. Hyytävä merituuli todella meni suoraan luihin ja ytimiin, saaden silmät vuotamaan ja hiukset lentämään. Taitaa olla kohta aika heittää hyvästit ulkona otetuille asukuville, ellei sitten ensi viikolla todella ennusteiden lupailemat plussa-asteet astu kuvioihin!

Tämä asu on siltä päivältä kun istuin Stephan Øienin meikkisutien alle, joten ehkä huomaattekin, että meikki on vähän erilainen kuin yleensä? Eli jos täällä näitte lähikuvia, niin nyt samasta lookista vähän etäämmältä napattuja otoksia, tosin sushilounaan jälkeen (meidän kotikulmille on avautunut uusi sushiravitola, jei!), eli huulimeikki on vähän kärsinyt.

nahkahame 22viininpunainen huivi 6nahkahame 07nahkahame 04pantterilaukku 1nahkahame 00 nahkahame 01Bleiseri: Zara / Kaulahuivi: Cubus / Pusero: H&M / Hame: Zara / Käsineet: Zara / Kengät: Diavolina / Kaulakoru: Mango / Laukku: Jo & Mr. Joe

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Taas napakymppi, yksityiskohtia, mutta ei liikaa.

Vastaa

Kiitos kovasti! Kiva kuulla, että toimii! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.