Alan olemaan tyytyväinen takkivalikoimaani. Se on täydentynyt ihan huomaamatta ja kun vertaa parin vuoden takaiseen tilanteeseen, jossa oli pulaa niin välikausitakeista kuin talvitakeista, on tilanne jo varsin mieluinen. Mutta yksi iso puute edelleen on, se sama haave vaivasi jo viime talvena, nimittäin beigen takin uupuminen. Viime talvena etsin klassista mallia ilman sen isompia kriteereitä, mutta nyt toive on tarkentunut ja haaveilen sellaisesta vyötäröltä solmittavasta, hieman aamutakkimaisesta mallista, mutta kuitenkin ehdottomasti ryhdikkäästä ja sirosta.

Yksi aika täydellinen beige villakangastakki jäi kummittelemaan Barcelonan reissulta. Arvoin matkalla parin päivän ajan ostanko beigen vai harmaan, ja päädyin lopulta vikana reissupäivänä harmaaseen. Ehdottomasti en kuitenkaan kadu ostosta, sillä harmaa melkeinpä sopii väreihini paremmin ja on ihan yhtä monikäyttöinen, ellei jopa monikäyttöisempi. Mutta ei se silti korvaa beigeä, jonka olen mielessäni maalaillut sopivan aivan erityisen hyvin burgundinpunaisiin asusteisiini ja toki muihinkin talvikauden väreihin!

Viimeisen viikon aikana olen vilkuillut ohi kulkiessa keskustan kauppojen valikoimaa ja poikennut nettiputiikkien takkiosastoille, mutta vaikka vastaavaa tyyliä onkin nyt tosi paljon saatavilla, juuri sitä oikeaa ei vielä ole vastaan tullut. Talvi on vasta aluillaan, joten hoppu haavehankinnan kanssa ei ole. Nyt pärjää onneksi vielä mainiosti kevyemmillä takeilla, kuten vaikkapa tällä hyvin hennolla vaalenpunaisella.

roosa takki 30roosa takkiroosa takki 24Takki: Zara / Neule: Mohito / Hame: H&M / Kengät: Buffalo / Laukku: Marc Jacobs / Käsineet: Zara

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Beiget takit tuntuvat olevan kiven alla vaikka mielestäni beige olisi hyvin ajaton, ja näin ollen luulisi valikoimaa olevan runsaammin. Eräiden takkien kohdalla olen jo huokaillut täydellisestä, mutta materiaalilappuihin katsomisen jälkeen hylännyt yksilöt. Hulluilta päiviltä taas ajattelin löytäneeni materiaaliltaan että ulkonäöltään täydellisen takin, mutta takkia sovitettaessa on pakko myöntää, että se on omaan makuun hitusen liian pitkä ja ehkä myös muutenkin iso. Nyt tuo takki kaunokainen odottelee palautusta. Epätoivo sen oikean löytymisestä alkaa iskeä!

Ihanaa uutta viikkoa sinulle!

Vastaa

No niinpä, ihan samaa pohdin! Kiinnitin huomiota, että Barcelonassa oli tarjolla tosi runsaasti beigejä talvitakkeja (ja siellä ihastus väriin todella leimahtikin liekkeihin) ja arvelin, että löytäisin kyllä meiltäkin nopeasti kivan beigen talvitakin, mutta mitä vielä!

Silmäiltyäni aktiivisesti valikoimaa olen myös yllättynyt siitä, miten vähän beigejä takkeja on tarjolla! Ihan hassua! Harmaata sen sijaan löytyisi vaikka kuinka :) Siinä mielessä olisi vissiin siis pitänyt jättää harmaa reissulla kauppaan ja ostaa beige ;)

Noh, ei auta kuin jatkaa etsintöjä ja toivoa, että se oikea tulee vielä ennen pakkasia vastaan!

Tsemppiä takkietsintöihin ja ihanaa vikkoa myös sinulle :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.