Meillä on ollut makkari murheenkryyni muutosta asti. Siinä missä oleskelutilat ollaan saatu jo ihan kohtalaiseen kuntoon niin makkarissa ainoa mukava asia on edelleenkin sänky (ja jos totta puhutaan, ei sekään niin mukava ole mitä pitäisi). Eli se on ollut lähinnä täyteen pakattu tila, jossa ei todellakaan tee mieli viettää aikaa. Viime yönä en saanut nukuttua ja katselin huonetta, tullen nopeasti siihen tulokseen, että jotain on tehtävä. Niinpä tänään toivuttuani aamuväsymyksestä aloin käymään läpi kaappeja ja liikuttelemaan kalusteita toiveena edes vähän toimivampi ja mukavampi tila. Siinä samalla kävin läpi vaatteita ja aloin kasaamaan uutta kiertoon lähtevää vaatepinoa, joka kasvoi aika nopeasti vuoreksi. Eli yritän pian saada syötettyä taas kaikkea huuto.netiin (mukaan tulee näin kauteen sopivaksi ainakin jokunen talvitakki).

Mutta vaatteista meikkeihin, epäilen nimittäin, että Lumenella ollaan jonkinmoisia ajatustenlukijoita. Posti toi kesken siivoilun ruskea kirjekuoren ja revittyäni sen kummastuneena auki, en voinut olla naurahtamatta. Juuri viime perjantaina heitin roskiin loppuun kuluneen lempparikulmakynäni, Lumenen vaaleanruskean, ja myös samaisen merkin kulmageeli on enteillyt lähenevää loppua viimeiset viikot, ja mitäpä sitten paketista paljastui? No niinpä, juuri nuo kaksi uutuuttaan hohtavina. Mikä ajoitus!

lumene eyebrow 2

Lumenen kulmakynää olen käyttänyt tosi pitkään, se vain on hintasuhteeltaan niin mainio. Sävyistä olen kokeillut paria, mutta todennut juuri tuon numero kolmosen itselleni parhaaksi. Kuulin tosin eräältä meikkaajalta, että Chanelilta löytyisi ihan täydellinen vaaleanruskea sävy (jota tietenkään Suomessa ei ole myynnissä), ja siitä lähtien olen halunnut päästä sitä testaamaan. Voi kyllä olla, että sen hinta on vähän enemmän kuin pelkästä kulmakynästä olen valmis maksamaan, mutta olisi silti mielenkiintoista kokeilla. Täytyy siis napata matkaan jos tulee jollain reissulla vastaan!

Pärjään kulmakarvojeni kanssa aika vähillä tuotteilla, nykyään käytän vain kulmakynää ja väritöntä geeliä viimeistelyyn. Olen kyllä kokeillut värillisiäkin geelejä ja toki siveltimellä laitettavaa kulmaväriä, mutta todennut kynän itselle kaikkein nopeimmaksi käyttää. Muutenkin meikatessa vallitsee ajatus, että mitä helpommalla pääsee, sen parempi.

Omat kulmani ovat suht runsaat, eli ilman pinsettejä en selviäisi. Taisinkin joskus kauan sitten valitella kun mitkään pinsetit eivät tunnu tarttuvan riittävän lyhyisiin karvoihin tai sitten vain tylsistyvät todella nopeasti. Sitten löysin Tweezermanit ja sen koommin en ole muita käyttänyt. Niillä saa pikkuisetkin karvat napattua irti ja lisäksi pinseteillä on maksuton teroituspalvelu. Itsellä on kahdet Tweezermanit, joista vanhemmat pitäisi lähettää teroitettavaksi (pysyivät puolitoista vuotta terävinä, kunnes tylpistyivät ihan yhtäkkiä), mutta en vain ole saanut vielä aikaiseksi kokeilla miten näppärästi teroitus toimii.

Tässä siivoillessa muuten tuli mieleen, että mulla on tällä hetkellä käytössä poikkeuksellisen mainioita tuotteita niin tuoksu-, ihonhoito- ja meikkirintamallakin, joten täytyy lähiaikoina sukeltaa ihan kunnolla kosmetiikan maailmaan!

Lumenen kulmakynä ja -geeli saatu blogin kautta.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.