Toivottavasti kaikilla on alkanut vuosi paremmissa merkeissä kuin itsellä! Pitkä juttu lyhyesti, kaaduin vuoden ensimmäisenä päivänä niin, että hampaat iskeytyivät huulen alta  läpi. Koen selvinneeni säikähdyksellä, sillä helposti olisi voinut käydä huonomminkin. Nyt selvisin sentään vain ensiapukäynnillä ja lohduttavalla tiedolla siitä, että pahin vahinko on suun sisäpuolella ja sekin vain limakalvoissa eikä hampaissa. Haavat sentään paranee, mutta nyt vietän pakollista pillimehukuuria kun pureminen ei onnistu ja normaaliin tapaan juominenkin hyvin heikosti. En kyllä ollut ajatellut keventää pyhien jälkeen, mutta näköjään sattuma päätti toisin!

Mutta se siitä. Tekee toki vielä kovin kipeää, mutta pääasia, että paranee. Toivotaan vain, että tämä ei muodostu alkaneen vuoden teemaksi ja ajatellaan nyt mieluummin keveitä asioita, kuten vaikka punaista baskeriani.

Kuvatkin tuli onneksi napattua ennen kotona sattunutta tilannetta, joten syvänpunainen värikin on vielä siellä missä sitä mieluummin katselen, eli asusteissa. Baskerista taisinkin mainita, että ensin se epäilytti enkä ollut yhtään vakuuttunut, että sopii itselle. Päätin siitä huolimatta käyttää, ja tykästyin lopulta nopeasti. Hauskaa vaihtelua peruspipojen rinnalle! Myös tuo villainen ruutuhuivi on ihan lemppareita. Olen etsinyt vastaavaa vähän isommassa koossa, mutta vielä ei ole tullut vastaan. Niin, ja takki, ehdottomasti myös tämän talven suosikkeja.

Takki: Esprit / Baskeri: Zara / Ruutuhuivi: Marja Kurki / Laukku: Coccinelle /
Hame: Zara / Nilkkurit: Beatrice

Kuvat: Elsa / Oi mutsi mutsi

 

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Ai herttinen! Kaikkea sitä! Toivottavasti haava paranee pian ja pääset taas syömään ja elämään normaalisti. Onneksi ei pahempaa käynyt, huih!

Kaikesta huolimatta mahtavaa uutta vuotta 2018!
Blogisi on ihana ja avoimuutesi ihastuttaa :) Sai blogi enemmän lihaa luitten ympärille <3

Vastaa

No niinpä! En todella odottanut tällaista vuoden alkua :D Lääkäri piti todella hyvänä tuurina, ettei hampaille käynyt mitään, joten onni todella onnettomuudessa.

Kiitos samoin, ihanaa alkanutta vuotta ja kiitos kauniista sanoistasi! :)

Vastaa

Voi ei! Onneksi ei käynyt pahemmin.. Toivottavasti vuoden 2018 muut päivät ovat sinulla ensimmäistä parempia! :) Hyvä hoitaa onnettomat sattumukset heti pois alta :D

Vastaa

Sanos muuta, niin helposti olisi voinut käydä pahemminkin. Nyt selvisin vain ruhjeilla ja haavalla, joka hetken tekee kipeää, mutta sentään paranee :) Toivon todella, että on just noin, vuoden tapaturmakiintiö täynnä ja loppuvuosi paljon parempaa :D

Ihanaa alkanutta vuotta!

Vastaa

Onneksi ei sattunut pahemmin! Huh! Hyvää alkanutta uutta vuotta. :)

Vastaa

No niinpä!! Kiitos samoin, ihanaa uutta vuotta! <3

Vastaa

Huh, miten dramaattinen vuoden aloitus! Toivottavasti paranee pian eikä arpea jää – se on ainakin itsellä aina mielessä, kun pahin järkytys väistyy.

Vastaa

No todella! Nyt kun kipu ja säikähdys on väistynyt on tuo arpi alkanut harmittamaan, mutta ehkä ja toivottavasti sekin siitä hälvenee – ja ”onneksi” pahin jälki on suun sisällä! :)

Vastaa

Mulla ei ainakaan tuu joka paikkaan arpea. Nilkkaan tuli supersyvä haava, mutta parani täysin. Pelkäsin yli kaiken keloidiarpea. Että kyllä sulla on toivoa! Ja limakalvoalueella kuulemma haavat paranevat hyvin. :)

Vastaa

Totta, sama juttu kyllä! Mulla puolitoista vuotta sitten paikattiin haava otsasta ja siitä tuli supersiisti. Nyt kyllä vähän huolestuttaa, sillä tuo leuan arpi on paksuuntunut viikossa hurjasti ja meitin, että onko se se suunta vai lähteekö tasoittumaan kuitenkin. Täytyy ehkä käydä varmuuden vuoski kyselemässä jotain arpivoidetta apteekista, olisi tosi kökköä jos kasvoihin jäisi tavallista isompi arpi :/

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.