Hädin tuskin enää pysyn mukana kaikissa yhteistyömallistoissa, niin tiuhaan tuntuu pukkaavan uusia kuvioita esiin, mutta ei siinä mitään, yhteistyömallistot tuovat mielestäni hauskaa vaihtelua tuttujen ketjujen valikoimiin ja niistä on silloin tällöin tullut itsekin napattua muutamia herkkupaloja omaakin vaatevalikoimaa terästämään. Niinpä en voinut jättää välistä viime perjantain mahdollisuutta päästä hypistelemään Isabel Marant pour H&M -mallistoa, joka tulee myyntiin tämän kuun puolivälissä.

isabel marant 1isabel marant 3isabel marant 4 isabel marant 6

Isabel Marant pour H&M –mallistolla on vahva oma boheemi linjansa, minkä myötä kokonaisuus ei päällisin puolin tuntunutkaan ihan omantyyliseltä. Vaikka mukana olikin keveitä materiaaleja, paljetteja ja pikkujoulukauteen sopivaa hillittyä kimallusta, kaipaan ehkä itse hieman sensuellimpaa linjaa ja enemmän tyköistuvuutta. Ihana metallinhohto piristi kokonaisuutta, mutta silti värimaailma jäi verrattain vaisuksi, mutta toisaalta, sitähän pimeä kausi monesti tuppaa olemaan; harmaata, mustaa ja tummia sävyjä. Talvikauteen mallisto sopiikin siis kuin nakutettu!

Vaikka ensifiilis jätti vähän etäiseksi, uppouduin vaaterekkejä tutkimaan ja lähempi tarkastelu kannatti, löysin myös tästä mallistosta suosikkini (mistäpä en!). Omaan kaappiin valkkaisin asusteita, huivit olivat kuoseiltaan mielenkiintoisia ja monia tehosti huimaavan pitkät hapsut. Aivan yliveroisesti mieleisin oli kuitenkin paljetein päällystetty kenkäpari, jotka sopisivat pikkujoulukengiksi täydellisesti!

isabel marant 8isabel marant 20isabel marant 15isabel marant 10isabel marant 21

Poikkeuksellisesti paljon huomotani kiinnitti miestenmallisto, johon Marantin boheemit linjat tuntuivat sopivan erinomaisesti, sekä lasten vaatteet, jotka olivat täydellinen jatke aikuisten mallistoille. Väri- ja kuosimaailma säilyi lastenvaatteissa uskollisena kokonaisuudelle, mutta oli silti asteen verran somempaa. Tilaisuuden ehdoton kohokohta oli kuitenkin yllätys, yllätys, huikean herkullinen tarjoilupöytä. Minut löytää usein ensimmäisenä tarjoilujen äärellä ja niin nytkin, minileivokset olivat käsittämättömän herkullisia ja olisin voinut viettää koko alkuillan niitä popsien. Todella hyvää, ja herkut toivat kaivattua makeutta ehkä jokseenkin vaikeasti lähestyttävään ja hitaasti avautuvaan mallistoon. ;)

isabel marant 13isabel marant 16isabel marant 18

Tällä kertaa siis tuskin ryntään nettiin 14.11 kun mallisto rantautuu valittuihin liikkeisiin ja verkkokauppaan, mutta iloitsen edelleen yhteistyökuvioista ja jännään, mikä mahtaa olla seuraava liitto yhteistyömallistojen rintamalla!

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Nuo leivokset näyttävät aivat mielettömän herkullisilta! :)

Vastaa

Voih, ne oli! Yritin kvoasti maksutella makukokonaisuutta siinä toivossa, jos vaikka vastaavia onnistuisi kotonakin väkertämään ;)

Vastaa

Itse kävin tuolla paikanpäällä viime keskiviikkona, harmi ettei osuttu samalle päivälle! :( Mutta mä kyllä tykkäsin tosta mallistosta, siinä oli makuuni tarpeeksi boheemia tyyliä ja klassisuutta sekaisin! Kurkkaa oma arvosteluni showroomilta ;)

http://minna-rose.blogspot.fi/2013/10/isabel-marant-pour-h.html

Niin ja noi herkut oli ihan älyttömän hyviä <3

Vastaa

Voih, mä bongasinkin blogistasi, että olit piipahtanut kanssa paikalle! :) Hih, tuo mallisto tuntuu olevan aika reipapasti mielipiteitä jakava, jotkut tykkää juuri siitä boheemiudesta ja joillekin taas se boheemius on liikaa. Mutta ihana juttu, että aika monen makuun se tuntuu istuvan – mä vaan on tällainen nirso ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.