Onpahan taas ollut viikko! Olen hakannut konetta ja naputtanut kännykkää enemmän kuin olisin halunnutkaan, mutta yritän ajatella tämän muutaman viikon kummallisen kiireryppään vain väliaikaisena.

Tänään tosin onnistuin nukkumaan vähän pidempään toisin kuin viikon muina aamuina, jolloin olen herännyt kohtuuttoman aikaisin miettimään, mitä kaikkea pitääkään päivän aikana saada aikaan. Vähän pidemmillä yöunilla oli iso vaikutus, vaikka lauantai-ilta onkin sitten mennyt päivän työlistaa umpeen kuroessa. Uni toi kaivattua pirteyttä, samoin kuin ihana kevätaurinko. Ulkona kävellessä mietin, kuinka kevät saapuu vauhdilla sitten kun se lopulta pääsee liikkeelle. Päivissäkin tapahtuu paljon. Tänään koin ensimmäistä kertaa tänä keväänä, että oikeastaan liikkeellä olisi pärjännyt jo kevyemmässä takissa ja vanha nukkainen talvitakki tuntui vähän ylimitoitetulta villahuivin kanssa. Josko vaikka jo ennen pääsiäistä pääsisi vaihtamaan? Nyt olen jo nostanut eteisen kaappiin valmiiksi kaikki välikausivaatteet, mutta yhtä lailla siellä on vielä talvitakitkin. Kivaa tilaa toisi kun pääsisi pakkaamaan paksummat takaisin varastoon (josta osa ehti olla ylhäällä vain pienen hetken verran).

Tämä asu on itse asiassa viikon takaa, joskin sama takki oli tänäänkin päällä kun poikkesin ihanassa Cilla’sissa Hietalahden kauppahallin kupeessa sekä asunnolla viemässä päivän ostokset ja juomassa kahvit.

Neule: Le Pirol / Takki: Esprit / Nilkkurit: Vagabond / Farkut: Levi’s / Laukku: Coach

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.