Sain kutsun mukaan Sunsilk Shine Bright –hiushaasteeseen, jossa tarkoituksena on toteuttaa aluillaan olevan pikkujoulukauden kunniaksi Hollywood -henkinen kampaus pohjaten Sunsilkin kosteuttaviin Smooth & Silky –uutuustuotteisiin. Myönnän, että nikottelin ensin, sillä kyllähän te tiedätte, minä ja hiukstenlaitto, se yhtälö ei vain toimi. Koska kuitenkin pidän haasteista, hetken mietittyäni päätin hypätä mukaan ja ryhtyä kampaustaikoja tekemään ja uutuustuotteita testaamaan.

Olette ehkä jo havainneet, ettei juhlakampaukseni juuri erotu arkikampauksesta, paitsi voimakkaammalla kohotuksella ja paplaripohjalla. Viimeisimpänä hyvä esimerkki vaikkapa viime viikonlopun juhlista, joissa oli se iänikuinen iltalookini niin meikin kuin hiustenkin osalta. Haluaisin kyllä kovasti osata, mutta vaikka muuten tykkäänkin näpertää, tässä kohtaa peukaloni on keskellä kämmentä. Turvallisuussyistä päätin ajoittaa kampauspäivän sunnuntaille, mutta korkkasin keltaisena hohtavat purkit jo edellisenä päivänä ja väsäsin kampauksen yön yli nukuttuun tukkaan. Koska avoimet hiukset olisivat olleet kovin tavanomaiset, päätin haastaa itseni juhlavaan nutturaan.

juhlakampaus 1juhlakampaus 11juhlakampaus 7

Toisinaan väsään arkisinkin löysän ja huolettoman nutturan, mutta eihän se nyt olisi tähän teemaan sopinut, joten oli keksittävä muuta. Tuijottelin aikani peiliä ja mietin mistä lähteä, eikä tullut yllätyksenä, että ensimmäisestä kampausversiosta ei tullut yhtään mitään. Toinen yritys taas hajosi käsiin ja näkymättömät hikikarpalot alkoivat ilmestyä otsalle – mihin olinkaan lupautunut? Samalla muistin eräässä muuttolaatikossa vilkkuneet hiusasusteet ja ryntäsin laatikoita penkomaan, ja johan onnistuttiin!

En edelleenkään siitä glamourista tiedä, mutta tässä voisin oikeasti lähteä juhliin ja mikä parasta, kampaus on maailman simppelein toteuttaa! Pohjalla ei ole ylimääräistiä muotoilutuotteita, ainoastaan Sunsilkin selvittävä argania- ja manteliöljyä sisältävä hoitosuihke, mutta muuten hiukset on ihan vain läpi harjatut ennen työstöä. Tämän jälkeen latva on letitetty niskasta alas ja sen jälkeen kietaistu kerälle. Sitten astuvat hiuskukat kuvaan, ne nimittäin kiinnittävät lettisykerön ja tuovat kummasti ilmettä tavalliseen nutturaan. Mitä suuremmat koristeet, sitä enemmän volyymia, joten valitsin kampausta värittämään yhden suuren ja yhden pienen kangasruusukkeen. Pelastus on kyllä huomion vievät hiuskoristeet, niillä onnistuu tumpelokin! Itseltä löytyy kangaskukkia, joissa on sekä klipsi että neula, joten ne voi laittaa hiuksiin kuten tässä kampauksessa tai vaikka paidan rinnukseen tähän tapaan.

juhlakampaus 9juhlakampaus 6juhlakampaus

Koska tiedän, että siellä lukijoiden joukossa on lukuisia hiuseksperttejä, kannustan kaikkia luomaan oman Hollywoodia henkivän kampauslookin ja lataamaan kuvan Sunsilkin sivuille, sillä siten osallistut kisaan, jossa pääpalkintona on matka Hollywoodiin sinulle ja viidelle ystävällesi. Kelpaisi minullekin! Sunsilk –tuotteita löytyy marketeista ja tavarataloista ympäri Suomen.

Postaus toteutettu yhteistyössä Sunsilkin kanssa.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Todella kauniin kampauksen olet luonut! :) Ja meikki on myös upea – pinkki huulipuna varsinkin :)

Vastaa

Voi kiitos ihana! Hih, ehkä pitäisi haastaa itsensä useammin kampauksen tekoon, niin ehkä taitokin pääsisi kehittymään :)

Vastaa

Oi miten ihastuttava nuttura! Leikkasin omat pitkät hiukseni vuosi sitten lyhyeksi ja vaikka olenkin tykännyt lyhyestä tukastani, tällaiset kuvat saa aina huokailemaan kampaamon lattialle jääneiden kutrien perään :-)

-Katja

Vastaa

Oi kiitos, ihana kuulla, että yksinkertaisuudesta huolimatta toimii! Hiusten pidentyminen on kyllä tuonut ihan uusia mahdollisuuksia hiustenlaittoon, mutta tietty eriasia on, osaanko kuitenkaan käyttää mahdollisuutta hyväkseni ;)

Vastaa

Oh lá lá mikä leidi ;) Täytyy itsekin kokeilla jotain vastaavaa hiuskoristeiden kanssa!

Vastaa

Hih, ihana, kiitos ;) Suosittelen kyllä lämpimästi, kauniit hiuskoristeet pelastavat tylsän kampauksen ja voin vain kuvitella, mitä niillä voisi loihtia jos hiusjutut muutenkin olisivat hanskassa! :)

Vastaa

Ihanasti sävy sävyyn toi ruusuke sun hiusten kanssa. Mistä olet ostanut ruusukkeet?

Vastaa

Kiitoksia!! Piti ihan käydä lunttaamassa vanhasta postauksesta kun muisti ei enää pelannut, mutta Zarasta on siis tullut ostettua vaalea :) Ostin itse asiassa pari kappaletta, ja ne näyttävät kivoilta vaikkapa pääntiessä kun rinnalla on muutama pienempi ruusuke :) Tuo musta on muistaakseni Iberon.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.