Tänään yökyläillään ja ajattelin, etten jaksa pakata mukaan muuta kuin välttämättömimmät, niinpä helpointa oli pukeutua mukavaan asuun, jossa voi viettää saman tien koko viikonlopun. Rento neule lämmittää mukavasti ja musta hame on kohonnut hetkessä lemppariksi. Tänään tosin opin kantapään kautta, ettei se sovi tuuliselle säälle, niin näyttävästi helma nousi korviin keskellä Töölöntoria ja pääsin hauskuuttamaan (vai säikyttämään?) ohikulkijoita. :) Muuten tummasävyistä asua piristää kummasti punainen huulipuna, jota pitäisi muistaa käyttää huomattavasti useammin, niin helppo keino se on tuoda pientä lisäpotkua kokonaisuuteen!

rento asu 9rento asu 15viikonloppuasurento asu 18Neule: Minimum / Hame: New Look / Laukku: Massimo Dutti / Nilkkurit: Nine West

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Instagramista jo katselinkin upeita punaisia kynsiäsi ja punaista huulipunaa – sopii sulle oikein hyvin :)
Noi nilkkurit ovat todella kauniin väriset :)

Vastaa

Oi kiitos! Punainen (ja muutkin vahvat värit) tuntuu nyt jotenkin niin nappivalinnalta näinä harmaatakin harmaampina päivinä :)

Vastaa

Simppeli, mutta tyylikäs kokonaisuus! Minulla on sinulle blogissani haaste:) http://satutalo.blogspot.fi/2014/02/top-5-lista.html

Vastaa

Ooh, ihanaa tulla haastetuksi pitkästä aikaa, täytyykin heti käydä kurkkaamassa – suuret kiitokset!! :)

Vastaa

Aaah, mikä laukku. Vaikuttaa täydelliseltä niin värin kuin koonkin puolesta…

Vastaa

Oi, kiitos! Tämä laukku on kyllä huippu, sen lisäksi, että se tuntuu tosi laadukkaalta ja tukevalta, niin se on varsinainen tilaihme ja niin, toki nätin värinen myös ;)

Vastaa

Löysin tänne! :) Oli kiva tavata, toivottavasti törmätään tulevaisuudessakin!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.