Kävin eilen PR-toimistolla kurkkimassa tulevan kesän uutuuksia, ja meinasin aloittaa kirjoittamaan samalla kuluneella lauseella kuin aikaisemmin, sanoilla siitä, kuinka kovasti odotankaan kesää. Jokin siinä sai kuitenkin pysähtymään hetkeksi ja vetäydyin bloggausnurkassani (eli sohvalla) taaksepäin ja maistelin asiaa, tullen siihen tulokseen, että oikeastaan en odota. Älkää käsittäkö väärin, rakastan kesää, mutta juuri nyt olen siinä hetkessä ja tilassa, jota olen odottanut niin kauan, etten oikein osaa vakavissani odottaa seuraavaa kautta. Juuri nyt ei ole kiire minnekään. Talvikin tuntuu ihan kivalta näin kotoa käsin tai keskipäivän kahvihetkessä kaupungilla. Oikeastaan, elämä hymyilee juuri nyt, väsymyksen kulmien alta tosin, mutta kun keho on saanut leponsa, ehkä jäljelle jää hymy? Kaikki on edessä ja mahdollista, siinä tunteessa on jotain äärimmäisen vapauttavaa. Kun oli töissä, arki painoi hartiota lysyyn ja kalvoi mieltä, silloin kai kesä symbolisoi lämmön ohella myös lomaa ja ennen kaikkea hetken vapautta. Koska vapaus on tässä ja nyt, viimein käsillä, ehkä siinä syy, ettei odotuksen polte kyde enää samoin kuin aiemmin?

Mutta ei se poista sitä, että on ihana kurkkia mitä tuleva kesä tulee pitämään sisällään. Sen lisäksi, että se tulee merkitsemään oman elämän kohdalla paljon, sellaistakin, mitä en osaa nyt ennakoida, niin se tulee pitämään sisällään myös hurmaavaa kesämuotia ja ylettömän kauniita värejä. Pastellit ovat edelleen voimissaan, ja minä edelleen hulluna niihin! Ette arvaakaan miten himoitsen haalean mintunvihreää nahkalaukkua, mutta polttelisi kyllä hento roosakin (esimerkiksi se iki-ihana Chloén Marcie roosana). Ja ne nuden sävyt, voih, kyllästynköhän niihin koskaan? Myös pastellikeltainen on kaunis, ja saisi ilmestyä vaikkapa avokkaiden muodossa kesäkarderobiini. ;)

kesamuoti 2014 4kesamuoti 2014 1kesamuoti 2014 10

Sahalaitakuvoisessa uikkarissa kiehtoi pääntie, jotenkin niin erilaista tavanomaisiin antaviin kaula-aukkoihin verrattuna. Tämä uikkari toimisi kivasti yläosana keveään kesähameeseen, tehden lookista toimivan suoraan rannalta kaupunkiin. Tiedän, että oma bikinilaatikkoni pullistelee, mutta kuvan pinkit nähdessäni mietin, josko siellä olisi tilaa vielä yksille? Sopisivat hyvin possunpunaisen ihoni kanssa yksiin! ;)

kesamuoti 2014 8kesamuoti 2014 9

Jos värit pukeutumisessa vierastuttaa, niin asusteista on turvallista läheteä kokeilemaan, ja väriä riittää tulevankin kesän asusteissa ja koruissa! Kuka muu syttyy hempeälle turkoosille ja persikkaiselle oranssille? Itse olen myyty etenkin jälkimmäiseen!

kesamuoti 2014 6kesamuoti 2014 13 kesamuoti 2014 14kesamuoti 2014

Ja viimeisenä nude, joka käy ihan kaiken kanssa. Sitä riittää tulevanakin kesänä, ja jos ei muuta, niin ainakin tahdon kaappiini nudet kesäkengät sekä samansävyisen laukun! Myös eri tekstuurien sekä kuosien yhdistely kiehtoo edelleen, onneksi tulevat kaudet tarjoavat siihen paljon oivia mahdollisuuksia! Jos jotain haluan odottaa, niin plussakelien mukanaan tuomaa monipuolisempaa pukeutumista! Mutta kyllähän ne sieltä tulevat ajallaan, odottamattakin. :)

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Miltä merkiltä nuo biksut ovat tulossa..? Mun bikinilaatikossa olisi tilaa vielä :)

Vastaa

Voi apua, nyt en kyllä kuolemaksenikaan muista! :( Katsoin kyllä merkin kun itseäkin kovasti kiinnosti, mutta näköjään muistissa olisi preppaamista ;) Joku itselle täysin tuntematon merkki se kuitenkin oli, joten ehkä sen takia ei jäänyt mieleen!

Vastaa

Olen itse huomannut saman kun olen myöskin vapaalla, että enää ei tarvi odottaa viikonloppua, seuraavaa lomaa, kesää siinä mielessä et sit on se hetki kun elää ”oikeasti”.. Elämä on oikeasti tässä ja nyt, mutta arjen kiireessä sitä ei huomaa tai osaa nauttia. Olin tosiaan reilu vuosi sitten vuototteluvapaalla puolisen vuotta ja sen parasta antia oli se, että oppi elämään hetkessä ja kun palasin töihin, missä kerkesin olla vuoden ennenkuin yt:t sit heivas tälle seuraavalle vapaalle, osasi myös hektiseen arkeenkin suhtautua ihan eri tavalla!

Olen pitkään seurannut blogiasi kauniiden ja inspiroivien kuvien ja mielenkiintoisten kirjoitustesi takia mutta nyt seuraan erityisen mielenkiinnolla koska tunnumme kulkevan aika samanlaista matkaa!! :)

Vastaa

Kiitos ihanasta kommentistasi, aivan ihana kuulla, että olet jo pitkäänviihtynyt blogini parissa – olen otettu <3

Olet niin oikeassa, arjessa helposti unohtuu jatkuvaan odottamiseen, katsoo tulevaa ja tutkailee kalenteria pitkänkn ajan päähän, vaikka kuten sanoit, elämä on tässä ja nyt. Tällaiset ajanjaksot, vapaavalintaiset tai pakosta eteen tulevat, varmasti ovat oivia auttamaan sen asian sisäistämisessä ja opettavat nauttimaan toisella tapaa arjen pienistä käsillä olevista hetkistä. Niistä toivottavasti sitten osaa ammentaa kun se vaihe loppuu ja kiireisempi arki taas alkaa :)

Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.