Ensin joitain asioita malttaa kärsivällisesti odottaa pitkäänkin, mutta kun ne viimein ovat ihan kulman takana ja melkein käsien ulottuvilla, hypähtää kärsimättömyys kattoon. Niin kävi minulle kun viime viikolla klikkasin ostoskoriin jotain sellaista, mistä olen haaveillut jo keväästä. Mieliteoille on helppo löytää kaikenmoisia perusteluja, ja niin minäkin päädyin perustelemaan tämän hankinnan onnitteluna itselle. Kun uusi työtehtävä ja tervetullut palkankorotus varmistuivat, ajattelin, että nyt on aika onnitella itseä uuden etapin saavuttamisesta ja siinä samalla vähän tuoda lisäpiristettä orastelevaan syksyyn.

Kesäreissulla vielä yritin vilkuilla, josko jotain korvaavaa päähänpinttymälleni löytyisi, mutta ei, se yksi vain kummitteli mielessä ja kun työt taas alkoivat, päätin viimein siirtyä ajatuksista tekoihin. Harkitsin ja harkitsin, kunnes lopulta tilasin ja tänään olin hyppiä riemusta kun lähetti kiikutti työpaikalle (ihan kuin en sitä olisi osannut odottaa, joka päivä olen vilkuillut kärsimättömänä DHL:n seurantasivua…) kauniin mustan Net-a-Porterin lähetyksen, jota eksyin aina silloin tällöin töiden lomassa ihailemaan. Vaikka tiukkaa teki, jaksoin töistä vielä viivähtää pr-toimistolla ja matkata kotiin repimättä nauhoja auki. Kun lopulta pääsin kotiin, laatikko nökötti siinä käsissä ja valmiina avattavaksi, mutta yhtäkkiä en osannutkaan ryhtyä hätäiseksi. Istuin sohvalla ja hivelin mustaa laatikkoa kun mies vieressä hoputti; ”avaa jo!”. Mustat nauhat auki, nuuhkaisu, silitys. Lopulta. Voi että, tätä on odotettu! Mutta mitä? Se selviää huomenna, vai arvaatko mikä se voisi olla? ;)

IMG_9496IMG_9425

Pelkän laatikon kuvaaminen on julmaa, tiedän. Mutta kiinnittäkää katse äärettömän kauniin paukkauksen ohella kynsiin, niissä kun on vastalakattuna uusi Jolielta saamani Kure Bazaarin kausisävy Adriana, joka sopii täydellisesti huomiseen asuuni, kuten myös laatikon sisältö….

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

No voi ei pitää huomiseen odottaa :) Minä luin tuolta facebookin puolelta pätkän ja klikkasin blogin auki ja aloin lukemaan, meinasin jo rullata tekstiä ylemmäs jotta olisi luettava teksti ylempänä, mutta sitten mietin että luenpa koko tekstin ja sitten vasta katson kuvan ja innolla ja jännityneenä odotin, että mikä ihanuus sieltä paljastuu ja sitten luinkin että joutuu huomiseen asti odottaa. Voi hitsi vie, ei kait auta muu ku odottaa huomeiseen :)

Vastaa

Heh,voi ei :) Mä niin inhoan vastaavia kulmakuvia, jotka laittavat odottamaan enemmän näkemistä, mutta sitten joutuukin odottamaan vielä vähän lisää. Nyt sorruin itse samaan kun en ehtinyt ottaa kunnon kuvia sisällöstä, mutten kuitenkaan osannut malttaa mieltäni ja pitäytyä erossa aiheesta kokonaan. :) Huomenna sisältö pääsee lähempään tarkasteluun ja ehdin kuvatkin nappaamaan, joten pieni hetki vielä! :)

Vastaa

Arrrrrrrrrrrrgh… :D

Onnea duunirintamalle! :)

Vastaa

Hihii ;) Suuret kiitokset, muutokset ovat enemmän kuin tervetulleita, joten en malta odottaa mitä syksy tuo tullessaan!! :)

Vastaa

Hih… arvaan, että on ihana lila laukku syksyn uudeksi asusteeksi :)

Vastaa

Ooh, loistava arvaus! Laukku kyllä kyseessä, mutta tällä kertaa ei liila, mutta lähelle osui siinä mielessä, että olen kyllä katsellut violetinsävyisiä laukkuja ja himoinnut sellaista juurikin syysasusteeksi. Näin ensin päädyin klassisempaan hankintaan, mutta tuollainen lähtee ehdottomasti matkaan jos sattuu kiva silmään edullisemmasta hintaluokasta :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.