Eilisen asu ei ehkä sopinut merelliseen ympäristöön, mutta halusin välttämättä pukeutua mekkoon ja sandaaleihin kun nyt vielä on kesä – kohta ei muuta pääsekään kuin pitkiä housuja ja neuleita kuluttamaan! Mukana ollut neulebleiseri tosin päätyi pian päälle, merellinen tuuli oli hieman liian pureva, vaikka muuten yllättävän mukava sää olikin.

Ruutumekko on ostos reissulta, alunperin ajattelin sen olevan työkelpoinen kotelomekko, mutta kotona sitä mallailtuani totesin sen olevan sellaisenaan vähän liian lyhyt toimistoon. Syksymmällä tosin tummat sukkikset ja neuletakki saattavat tehdä ihmeitä yleisilmeelle, mutta katsotaan nyt, ainakin toistaiseksi se saa pysyä vapaa-ajanvaatteena. Tykkään mekosta ja sen kauniista vartalonmyötäisestä mallista älyttömästi, ja mustavalkoisuutensa myötä sitä on helppo asustaa. Eilen päädyin uuteen pantterikuosiseen huiviin, mutta hillitymmillä asusteilla se olisi huomattavasti klassisempi ja toisaalta, kirkasväriset yksityiskohdat taas herättäisivät sen toisella tapaa eloon.

ruutumekko 4ruutumekko 01ruutumekko 02Mekko: Mango / Huivi: H&M / Kengät: Nome / Korvikset: Mango

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Upea mekko! Olen töissäkin eräällä naisella ihaillut vastaavaa mekkoa (väriltään ruskea), joka antaa kropalle tiimalasinmuotoa kuin itsestään tuon leikkauksen vuoksi. Tosi kaunis. :)

Vastaa

Oi, kiitti! :) Tuo leikkaus on kyllä äärimmäisen ovela kuten myös väritys – kun musta on sivussa, kuosillinen keskellä vetää kaiken huomion :)

Vastaa

Ihana mekko! Sä et tota hoikentavaa leikkausta tarttiskaan, mutta funtsin tässä, että tuollainen pitäisi metsästää itselle. Hihojen kera mulle kiitos, ystäväni (?) Alli kun on ujonsorttinen tapaus ihmisten ilmoilla (ja hyvä niin).

Vastaa

Kiitti, mä tykkään kanssa tosi paljon! Jos jotain muuttaisin, niin pikkaisen pidempi saisi olla niin kävisi töihin helposti, ja tosiaan, ne hihat (ainakin edes pienet) voisin itsekin mielellään ottaa niin olisi helpommin ympärivuotinen vaate :) Suosittelen kyllä lämpimästi vastaavia lumeleikkauksia, kaikki raidat ja etenkin tuollaiset, missä sivut ovat tummat ja keskiosa vaalea (puhumattakaan tämäntyyppisistä kaarevista muodoista), ovat kyllä huiput huijaamaan muotoja haluttuun suuntaan :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.