Lämpimiin kohteisiin matkatessa yritän tietenkin pakata ensisijaisesti mukaan monikäyttöisiä vaatteita, mutta sen lisäksi täytän matkalaukkuni mielelläni väreillä. Aurinkolomakohteisiin värit sopivat kuin nakutettu, eikä paljonkaan tunnu liialta, vaikka sama asu saattaisi Helsingin katukuvassa näyttää jopa liiankin räikeältä. Monikäyttöisistä vaatteista loistoesimerkki on tämä Kotorin kauniissa satamassa napatun asukuvan värikäs pusero, jonka sain blogin kautta hetkeä ennen matkalle lähtöä, eli juuri sopivasti ehtiäkseen mukaan. Se on ohut, joten ei liian kuuma päivällä suojatakseen hartioita auringolta ja vastaavasti taas tuo pientä lämmikettä viilenevänä lomailtana. Lisäksi rypistymättömänä ja kevyenä sen voi heittää huoletta korikassiin kaupungille lähtiessä ja kaivaa esiin tarvittaessa.

Sen voi myös kietaista kiinni puseroksi vyöllä tai antaa olla ihan vain rennosti auki iltamekon parina tai farkkushortsien kanssa. Ihan lemppari! Mies tosin nyrpisteli nenää tämänkin kukkavaatteen äärellä. Olenkin joskus tainnut purnata, että jostain syystä ihan jokaisesta kukkakuosisesta vaatteesta hänelle tulee mieleen isoäiti, joten en voi olla pohtimatta, kuinka paljon kukikkaita vaatteita hänen isoäitinsä kaapista tai kotoa on löytynyt, jos mielleyhtymä elää niin tiukassa, ettei missään tilanteessa kukkakuosi vain toimi. Sinnikkäästi silti yritän, sillä sekös vasta on voitto kun jokin kukkavaate lopulta kolahtaa!

sitruunankeltainen clutchloma asusteet 1keltainen clutch 1loma asusteet 4keltainen clutch 3loma asusteet 5keltainen clutch 8loma asusteet 3keltainen clutch 13Mekko: Samsøe & Samsøe / Pusero: Even&Odd, saatu / Clutch: ASOS / Kengät: Via Uno / Vyö: Global

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Oi jesta, kylläpä hyvin toistaa laukun väri puseron keltaista pilkahdusta. Hyvältä näyttää, sanoi mies mitä sanoi :D

Vastaa

Jee, ihan mahtavaa, että tykkäät kanssa! Hih, aion käyttää erilaisia kukkakuoseja niin kauan, että löytyy edes yksi kukallinen vaate, mistä T. tykkää :D

Vastaa

Mistä tuon ihanan paidan saisi ostettua? :))

Vastaa

Tämä on Zalandon kesävalikoimasta, eli kannattaa kurkata sieltä josko olisi jo saatavilla tai sitten on mahdollista, että on ihan lähiaikoina tulossa! :)

Vastaa

Ihana pusero! Harvemmin minäkään kukallisiiin juttuihin sorrun, mutta joskus kuitenkin. Ja täällä on myös mies, joka nyrpistää nenäänsä niin kukille kuin melkein kaikille muillekin muodoille ja väreille paitsi yksiväriselle mustalle. :)

Vastaa

Haha, kuulostaapa tutulle! :D Meillä kyllä mies tykkää väreistä, mutta lähinnä yksivärisistä jutuista. Toisin sanoen, miehen makuun menee klassiset yksiväriset jutut simppelillä tyköistuvalla leikkauksella. Itse olen huomattavasti kaikkiruokaisempi mitä vaatteisiin tulee :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.