Olen ollut ilmeisesti erityisen kiltti kuluneena vuonna, sillä joululahjapaketista paljastui syötävän soma laukku! Mies on siis huomannut rakkauteni laukkuihin (tai sitten saattaa olla, että ehkä ihan vähän vihjasin) ja lahjapaperin sisältä löytyi todella hurmaava uusi laukku, joka on ihan just mun oloinen! Väri on kaunis vaalea, jostain harmaan ja beigen välimaastosta ja siten tosi monikäyttöinen sekä ympärivuotinen. Lisäksi malli on ajaton ja naisellinen. Lyheysti sanottuna, tykkään kuin hullu puurosta ja uusi laukku pääsikin heti käyttöön, mutta nyt matkalle lähtiessä joudun jättämään sen kotiin yhteistä arkea odottamaan. Tämä asu on viime perjantailta, jolloin vietettiin miehen synttäreitä Uudessakaupungissa. Päällä oli joulunaikaan sopivasti punaista, ja tietty se uusi laukku!

red dress 23punainen mekko 2red dress 39red dress 24punainen mekkored dress 35 Mekko: River Island / Huivi: Monton / Neuletakki: Zara / Saappaat: Fericelli / Laukku: Kate Spade

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Heeei, onpas sun hiukset kasvaneet valtavasti! (Haha, sä postaat laukusta ja mä kiinnitän ensimmäisenä huomiota sun hiuksiin!)

Kaunis laukku ja kaunis sinä! :)

Vastaa

Hihi, ihana, että huomasit! Mäkin oon tässä ihan viime aikoina fiilistellyt, että ovatpa ottaneet kasvupyrähdyksen – ihan mahtavaa! :)

Kiitos kovasti <3

Vastaa

Mynämäki on kyllä kaunis.

Vastaa

Mynämäki on söpö, pieni ja tunnelmallinen :)

Vastaa

Kaunis punainen asu sinulla! <3

Vastaa

Kiitos!! <3

Vastaa

What perfect photos! It’s still a great style as usual. You lady looks very beautiful, feminine and sexy. The outfit looks amazing and i love it, especially the skirt and boots :) They’re stylish when you combined them together in ton-sur-ton. The colors of this outfit is very balanced and I love the way you tie the scraft.

Have a great days! Kisses from Hai,
Check out my newest blog post about the matching couple clothes trend AKA ”Ao thun cap” at ao thun cap CANIFA.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.