Tänään olisi ollut ihan täydellinen päivä olla ulkona ja olin myös vakaasti aikonut hyödyntää vikaa päivää lainassa olevan Canon 6D:n iloja ja ikuistaa muutaman rästiin jääneen asukuvankin. Mutta toisin kävi, yhtään kuvaa en ottanut ja istun edelleen sohvalla tämän aamun rennon räjähtäneessä lookissa.

Aidon auringon ihastelun sijaan päädyinkin katselemaan aurinkoisia kuvia. Kesän matkojen suunnittelu imaisi niin pahasti mukaansa, että olen roikkunut koko päivän koneella tehden vertailua, taustatyötä, laskelmia ja suunnitelmia. Kaikki se sai lopulta aikaan sen, että matkasuunnitelmia tuli kiepsautettua vähän uuteen järjestykseen ja ilmestyipä kuvioihin villikortti, joka ei ole vielä tähän astisissa puheissa kertaakaan noussut esiin, vaikka toki onkin yksi niistä kohteista, joissa olen jo pitkään halunnut käydä (tai noh, missäpä en olisi halunnut käydä…).

Kun lopulta asiat alkoivat loksahdella kohdilleen näkyi ikkunasta enää laskevan auringon hehku, joten se niistä kuvista ja ulkoilusta. No mutta, vaikka olenkin kohmeessa päivän sisällä istumisesta niin mieleni fiilistelee jo täysillä tulevia matkoja. Toivottavasti saadaan vielä tänään varattua lennot toukokuun loppuun, mutta minne, se selviää kunhan saan vielä viimeisen silauksen suunnitelmiin. Ah, ja Wienin lomaan on enää alle kaksi viikkoa, jei!

black pencil skirt 7black pencil skirt 1black pencil skirt 8black pencil skirt 2black pencil skirt 10 Kauluspaita: ASOS / Kaulakoru: Accessoriez / Pusero: NewLook / Kynähame: Selected / Laukku: See by Chloe / Nilkkurit: Shoeshibar / Vyö: Nini’s
Kuvat: Reetta / Life is Beautiful

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Oi, tulipa näistä ihania kuvia! <3

Vastaa

Voi niinpä, ihana tuo miljöö ja tietty hyvä kuvaaja! ;)

Vastaa

Kaunis pusero ja kaunis oli asu livenäkin! :)

Vastaa

Oi kiitos! Toivottavasti ensi kerralla ehditään jutella paljon enemmän!! :)

Vastaa

Hieno koru! Joo joskus pääsee käymään niin että matkasuunnitelmat vievät mukanaan ja unohtaa kaiken muun hetkeksi

Vastaa

Kiitoksia! Todella, matkasuunnitelmat ja haaveet imaisevat hurjan helposti mukaansa :)

Vastaa

Jaiks, nyt rupesi kiinnostamaan teidän seuraava matkakohde. :D Miullakin on nyt ollu vaikka mitä suunnitelmia. Piakkoin lähdetään Barcelonaan ja huhtikuussa synttärimatka Portugaliin, jipii! :)

Vastaa

Hihi, pian selviää! ;) Oih, ihanaa! Portugalia just viime viikonloppuna mietin! Siellä käynnistä on niin pitkä aika, että todella haluaisin päästä käymään siellä uudelleen ja etenkin pohjoisosassa! Ihania matkoja! <3

Vastaa

Oon jo kuukauden päivät miettinyt, että mikä sun kasvoissa on muuttunut kun olet niin eri näköinen :D En tiedä… Olen aina pitänyt sua vähän tyttömäisen näköisenä, mutta nyt on tullut jotain uutta ryhdikkyyttä ja särmää olemukseen. Näyttää hyvältä! :) Toi ikä ja elämänvaihe pukee sua kauniisti.

Vastaa

Haha, onpa hassua! :)

Mitään ei pitäisi olla muuttunut, paitsi tietty tummempi tyvikasvu ehkä näkyy vanhemmin ja tuo omaa kontrastia kasvoihin? Tai sitten en tiedä vaikuttaako, että nyt viime aikoina kuvia on ottanut poikaystävän sijaan vähän vieraammat ihmiset ja olo kuvaushetkellä siten vähän ehkäpä jännittyneempi :D Niin ja tietty olen nyt parin viikon ajan ottanut kuvat rawna ja eri kameralla, mikä on ainakin omaan silmään muuttanut pienesti kuvien ilmettä, mutta eri asia tietty on, että vaikuttaako se naamaan, hehe ;)

No mutta, kiva kuitenkin kuulla, että näyttää hyvältä – kiitos kovasti!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.