Toinen viikonloppu peräjälkeen kun uskalsin jättää läpi talven käytössä olleet paksuimmat takit eteiseen ja kokeilla asteen verran kevyempää, ja hyvin pärjäsi! Aamupäivällä liikkeelle lähtiessä hyytävä merituuli sai miettimään kahteen kertaan valintaa, mutta sää tasoittui ja illalla kotiin kävellessä en enää laittanut edes huivia. Ihanaa!

Asteittain itsestä alkaa kuoriutua ihan uusi ihminen talvikooman jäljiltä. Tekee mieli taas tehdä asioita, pää ei tunnu olevan sellaisessa syväkohmeessa ja jatkuvassa uneliaisuudessa. Jostain kumpuaa hassuja energiapiikkejä ja sain tänä viikonloppuna jopa pestyä kodin lattiat ikuisuuden jälkeen. Nyt viime viikkoina olen kaiken kaikkiaan ollut huimasti menneitä kuukausia tehokkaampi ja ylipäätään aikaansaavempi, mikä osoittaa jälleen kerran sen, että taidan todellakin käydä valon voimalla. Kaamoskausi tuntuu ikävuosien lisääntyessä vaikuttavan vuosi vuodelta vahvemmin, joten sitäkin suuremmin nautin nyt ihan jokaisesta kevään merkistä ja valitsen paikkani aurinkoiselta puolelta.

Tämän päivän asu tosin viestitti väriensä puolesta syksyä, mutta halusin ehdottomasti laittaa päälle talvella 2nd hand liikkeestä ostamani ruutuhameen. Kuljen usein töistä tullessa Kalliossa sijaitsevan vintageputiikin ohi, mutta liian harvoin ehdin poiketa sisään. Toisaalta kun poikkean, teen aina löytöjä, kuten vaikka tämän hameen.

Ehkä saan nyt kevään kuluessa tehtyä sitäkin useamminkin; pysähdeltyä tuttujen reittien varrella ja rikottua kulkurutiineita. Säiden lämmetessä kun aion taas alkaa kävelemään työmatkaakin useammin.

Neule: H&M / Hame: Pola / Takki: Zara / Nilkkurit: Unisa / Laukku: Coccinelle

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.