Olin suunnitellut kirjoittavani tänään enemmän Minskistä, mutta sattumien luoma tapahtumasarja veikin ajatukset tulevaan. Ennen kuin huomasinkaan, löysin itseni lyömässä lukkoon Georgian matkapäiviä toukokuulle, googlaamassa Azerbaijanin viisumin hakuprosessista ja lähi-Alkosta kyselemässä georgialaisia viinejä, noin niin kuin kirjaimellisesti esimakuna tulevaan!

Toisin sanoen, tuleva vei mennessään ja mennyt viikonloppu jäi hetkeksi taka-alalle. Mutta ne tulevat blogiin pian, kuvat ja fiilikset Minskistä! Nyt vain aloitetaan asulla, joka oikeastaan on jatkoa edelliseen asupostaukseen. Siinä mekko näkyi kokonaan, tässä koko look, eli asu jossa askellettiin yli parikymmentä tuhatta askelta viime lauantaina.

Mekko: Na-KD / Takki: Esprit / Laukku: Marc Jacobs /
Kaulahuivi: Becksöndergaard  / Kengät: Ten Points

Kuvat: Ilona, Torpan tyttö

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Tosi kiva yhdistelmä tällainen skarppi takki ja kukkamekko, tykkään tosi paljon!

Jäin pitkäksi toviksi selailemaan tätä blogiasi :) Inspiraatio pukeutumiseen on tänä keväänä ollut jotenkin hukassa, mutta täältä sitä löytyi nyt roppakaupalla.

Vastaa

Onpa ihana kuulla, kiitos tuhannesti :) Kevät on ihanaa aikaa pukeutumisessa kun voi tavallaan yhdistellä talven ja kesän parhaita paloja – kunhan tuo lumimassa ulkoa lähtee! Itsellä polttelee jo bleiserit ja keveämmät takit eteisessä, mutta vielä ei ihan tarkene :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.