mokkanahkainen-hame-19-ig2

Näitä kuvia katsoessa totesin, että ehkä oli ihan paikallaan jo käydä kampaajalla. Siistiä latvan hapsut ja tehdä pinen pieni freesaus päällityveen, sillä pärjääkin hyvin kevääseen!

Toinen toteamus liittyi asentoon, miten kummassa joka kuvassa käteni onkin huivilla. Kivahan toki uusi sinivihreä ruutuhuivi on, mutta tuskinpa se karkaisi ilman kiinni pitämistä. No mutta, näillä mennään!

Asun mokkahame on muuten seissyt kaapissa pienen ikuisuuden, enkä oikeastaan ymmärrä miksi. Se on kiva, tavallaan söpö, ja helposti yhdisteltävissä neuleisiin ja paitapuseroihin. Ehkäpä se tämän toissa viikonlopun asun innoittamana pääsee jatkossa enemmän käyttöön!

Ja nyt vielä kun muistan, niin vielä on hetki aikaa kysyä jos jotain tulee mieleen – kokoan ensi viikolla vastaukset kysymyksiinne! :)

mokkahame-2mokkanahkainen-hame-16 mokkanahkainen-hame-20mokkanahkainen-hame-10

Neulepoolo: Zara / Mokkanahkainen hame: Zara / Kaulahuivi: Bikbok / Nilkkurit: VIC / Laukku: Marc Jacobs
Kuvat: Ansku / Peace&Style

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Minua huivia pitelevä käsi ei ainakaan yhtään häiritse. :)

Ihan mielenkiinnosta kysyisin, mitä materiaalia tuo huivi on? Näyttää nimittäin laadukkaalta!

Vastaa

Kiva kuulla! Hih, ehkä sitä itse aina kiinnittää turhan tyhmiin yksityiskohtiin huomiota :D

Tää todella näyttää laadukkaalle, mutta on ihan keinomatskua. Pähkäilinkin pitkään, että ostanko siitä huolimatta, mutta koska väri ja kuosi oli niin kiva ja kuitenkin näyttää siistille, päädyin kiikuttamaan kassalle :)

Vastaa

Joskus halpishuivit myös tuntuu yllättävän kivoilta päällä. Mulla on yksi beige huivi tosi mukavan tuntuinen, vaikka se on täysin tekokuituinen. Tosin ei se ihan kashmiria kyllä voita. :D

Vastaa

Totta! Mulla on kanssa pari Zaras ostettua edullista, jotka tuntuu ja näyttää tosi kivoilta – plus että ovat kestäneet tosi hyvin :) Mutta joo, jos voi valita, niin onhan kashmir aina kashmir ;)

Vastaa

Ooo huivisi nayttaa ihan MacKenzie -klaanin tartaanilta! Poikaystavaltani sain samanlaisen huivin lahjaksi ”perheeseen liittymisen” kunniaksi kun aloimme seurustella. Hyvan klaanin valitsit siis ja terveiset Skotlannista! :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.