Huh, mikä pakkanen! Uhmasin tänään kylmyyttä, vaikka tavallaan olisi vain tehnyt mieli jäädä sisälle peittojen alle. Joskaan ei kotonanikaan järin lämmin ole, vanhan talon seinät ja ohuet ikkunat hohkaavat kylmää ja saan pukeutua kerroksiin sisälläkin. Päivän sana on siis ollut kerrokset. Sukkiksia, villasukkia, toppeja, puseroita ja kerrostettuja lapasia. Kaikkea selviytymisessä pakkasen purevuutta vastaan, ja ihmeen hyvin selvisin. Ehkä fiilikseen auttoi aurinko, joka paistoi sen lyhyen hetkensä ihanan kirkkaana ja kauniina. Valo tekee ihmeitä!

daniel-hecter-takki-5daniel-hechter-takki-bwdaniel-hecter-takki-7-igdaniel-hechter-takki

Päivän muuten väritöntä asua piristi hempeä talvitakki, joka on ollut tähänastisen talven eniten käyttämiäni mustan villakangastakin ohessa. Kivaa vaihtelua talvivaatteiden tyypillisille tummille väreille!

Haaveissa siintää myös punainen takki, mutta jostain syystä sellaisen löytäminen alkaa tuntua liki mahdottomuudelta. Niin, ja duffelitakki olisi ihana, punainen duffeli! Noh, ehkä ensi talvena? Tämän talven pärjää mainiosti näin, sillä elättelen toiveita, että kevät alkaa etuajassa ja pakkaset loppuvat lyhyeen.

daniel-hecter-takki-9daniel-hecter-takki-6daniel-hecter-takki-8

Pusero: Zara / Neule: Mango / Farkut: Bikbok / Nilkkurit: Clarks / Huivi: Acne / Laukku: Marc Jacobs /
Talvitakki: Daniel Hechter* / Silmälasit: Cheap Monday, Specsavers* / Tupsupipo: ASOS
*saatu blogin kautta
Kuvat: Sara S.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

On kyllä kaunis takki ja sopii hyvin mustan kaveriksi :)

Vastaa

Oi, kiitti! :)

Vastaa

Tykkäsin tästä asustasi, siinä on kaikki omat lempivärini :) Kuvistahan tuli hienoja, tuo tausta oli hyvä valinta asullesi.

Kiitos kivasta seurasta ja kuvista !

Vastaa

Kiitos tuhannesti kuvista ja seurasta!! Ja ihana kuulla, että asukin oli mieleen :)

Vastaa

Ohh punainen duffeli olisi täydellinen!

Vastaa

Oi niinpä!! :)

Vastaa

Hieno takki ja sopii sinulle

Vastaa

Kiitti! :)

Vastaa

En kestä, aivan ihana takki! Olin pitkään sitä mieltä, etten tarvitse vaaleanpunaista takkia. No, mieli on nyt totaalisesti muuttunut, vaikka vieläkin kipeämmin tarvitsisin mustan (hupullisen) villakangastakin.

Vastaa

Oi kiitti! Tää on ihana kun sävy on niin hempeä, se on silti monikäyttöinen ja aikaa kestävä, mutta kuitenkin vähän jotain muuta kuin perusvärit. Mulla kiikkuu ostoslistalla myös ostoslistalla hupullinen talvitakki, mutta koska mustan takin omistan jo, niin joku rennompi parkamainen olisi aika kiva! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.