Onpas harvinaista, onnistuin pitämään kiinni tavoitteestani ja kokoamaan yhteen joka ikinen kuukausi viime vuonna kunkin kuukauden aikana kuluneet kosmetiikat. Se oli jopa kivaa ja valaisevaa, kerrankin hahmottaa ihan todella mitä tulee käytettyä pelkän mutun ja toiveiden sijaan.

Tarkoituksena koota vielä vuosiyhteenveto niistä parhaista tuotteista ja muutenkin tarkastella omaa kosmetiikan käyttöä. Mutta sitä ennen viime vuoden viimeinen yhteenveto, eli joulukuussa loppuneet tuotteet!

phyto-shampoo-2

1 PHYTO CITRUS Color Protect Radiance Mask* vaaleille ja raidoitetuille hiuksille tarkoitettu naamio kohtuullisella vaikutusajalla. Ei tosin yksistään riittävän hoitava, niinpä käytin tätä yhdessä selvittävän hoitoaineen kanssa. Kaunis tuubimainen pakkaus, mutta vähän epäkäytännöllinen tuotteen lähetessä loppua. Kova metalli kun teki rippeiden puristamisen tuubista vähän kinkkiseksi. Kohtuullinen tuote, mutta tuskin hankkisin uudelleen.

2. PHYTO 9 Nourishing Day Cream with 9 Plants* erityisesti kuiville hiuksille tarkoitettu jätettävä hoitoaine ja kaiken kaikkiaan tosi kiva tuote. Kevyt hoitava koostumus, joka ei jättänyt hiuksia raskaiksi. Sopi loistavasti talvikuiville ja käsitellyille hiuksilleni! Ainoastaan sama miinus pakkauksesta kuin edellä.

3. PHYTO CITRUS Color Protect Radiance Shampoo* on vaaleaa väriä kirkastava shampoo ja koostumukseltaan varsin miellyttävä. Raikas ja puhdistava, mutta silti hellävarainen. Tyylikäs pullo, mutta ei ehkä se käytännöllisin – ainakin itsellä tuntui lorahtavan jatkuvasti liikaa ja muutenkin tuntuma metallisen pakkauksen sisällön määrään oli hankala. Sisältö siis tuntui hupenevan vähän tarpeettoman nopeasti annosteluhaasteiden takia, mutta muuten hyvä tuote!

4. PHYTO BAUME Express Conditioner värjätyille hiuksille* oli tehokas hoitoaine käsitellyille hiuksille. Vaikutti ihanan nopeasti, mutta jätti hiukset normihoitoainetta selvästi pehmeämmäksi, hoidetuimmiksi sekä helpommin käsiteltäviksi. Tykkäsin!

biozell-aina-3

5. Biozell Aina Hoito- ja selvityssuihke* oli ihan loistava tuote talven kuivattamille hiuksille! Kaulaliina saa niskahiukset takkuuntumaan, joten käytin tätä takkukasan selvitykseen suoraan kuiviin hiuksiin sekä myös kosteisiin hiuksiin kauttaaltaan. Mainio tuote, jossa hyvä hinta-laatusuhde!

6. Biozell Keratin Heat and Styling Spray* – montakohan Biozellin lämpösuojasuihketta olen jo käyttänyt? Aika todella monta. Mutta mitä sitä hyvästä luopumaan. Mainio tuote ja edelleenkin muidenkin merkin tuotteiden tapaan järkevän hintainen.

7. Batiste Dry Shampoo tuskin kaipaa enempää sanoja, luottotuotteitani! Suosikki on ehdottomasti original, vaikka toki muutkin näppäriä. Hyvä ja tehokas kuivashampoo.

8. Victoria’s Secret Ultimate Hairspay. Olen hiuslakkanirso, mutta tämä oli aika kiva tuote. Ei ihan superpitävä, mutta riittävän. Päihitti mielestäni todella monet markettisprayt ja voisin hyvin hankkia uudelleen. Jätti hiukset liikkuviksi, eli ei kovettanut pintaa, mutta toi sopivasti pitoa.

lumene-cleanser-2

9. LUMENE Bright Touch Refreshing Cleansing Foam oli hinta-laatusuhteeltaan hyvä vaahtoputsari. Kivannäköinen pakkaus ja muutenkin olen mieltynyt vaahtoputsareihin. Poisti siis hyvin meikin ja jätti ihon raikkaaksi. Pieni miinus siitä, että vähän kirveli silmiä jos osui liian lähelle, mutta muuten kiva tuote.

10. EkoPharma Puhdistava Vadelmavaahto* on ihana! Kotimaista luonnonkosmetiikkaa, joka on sekä tehokas, että hellävarainen. Olen käyttänyt saman putsarin normikokoisena, mutta tämä miniversio kulki viikonloppureissuilla mukana. Tykkään, huipputuote! Lisää tuotteesta täällä.

11. NIVEA Facial Cleansing Cream* oli ihan ok perustuote. Voidemainen putsari, joka oli kivan hellävarainen, muttei riittänyt kaiken meikin poistoon, niinpä käytin tätä vain meikittömällä iholla. Voidemainen koostumus toki sopi hyvin talvikuivalle iholle, eli jätti ihon pehmeäksi eikä lainkaan kiristäväksi.

bobbi-brown-mascara-1

12. Bobbi Brown Smokey Eye Mascara* oli yllättävän kiva perusripsari. Tällä ei tule mitään megaripsiä, mutta luonnolliset, kauniit ja erotellut ripset. Värin koostumus oli aika kiva ja se pysyi hyvänä loppuun asti. Vesiliukoinen väri, eli lähti helposti, mutta ei varissut. Plussaa tyylikkäästä hylsystä!

13. H&M Beayty Eye Colour, sävy Fine China. Tätä ehdinkin hehkuttaa jo aiemmassa postauksessani, ihan loistotuote ja mielettömän kaunis vaniljainen sävy. Laatu parempi kuin mitä edullisesta hinnasta voisi kuvitella. Ihana tuote!

14. Everyday Minerals Original Glo base – nyt ihon kunnon kohennuttua olen taas palannut mineraalipohjiin. Everyday Mineralsin pohjat ovat mahtavia. Värivalikoima on huippu ja tuotteet ovat riittoisia. Peittävyyttä on helppo lisätä kerroksilla ja pohja pysyy kauniina. Tilaan yleensä useamman pohjan kerralla, jolloin niitä on myös helppo miksailla tarpeen mukaan.

turbliss-2

15. Turbliss Bioactive Firming and Toning Face Mask* oli ihana ja nopeasti vaikuttava turvenaamio, virolaista luonnonkosmetiikkaa. Sopi hyvin sekaiholla eikä kuivattanut ihoa monen savinaamion tapaan. Ihana tuote! Ainoa miinus tulee pakkauksesta. Lasinen purkki oli kyllä söpö, mutta hirvittävän epäkäytännöllinen kylppärissä. Onnistuin pudottamaan sen kahdesti kaakeleille, mistä ei seurannut hyvää. Ensimmäisellä kerralla vain kolhuja, mutta toisella kertaa pohja irtosi ja jätti lasinsiruja itse naamioon. Ehkä olen vain tumpelo, mutta joka tapauksessa kestävämmällä materiaalilla varustettu pakkaus olisi omasta mielestä ollut huomattavasti kivempi juttu!

16. LUMENE Time Freeze Kiinteyttävä Tehohoito* oli hauska helmiäinen seerumi, joka toimi hyvin päivävoiteen alla ja yöiholla. Tykkäsin sisällöstä tosi paljon, mutta pakkaus ei kolahtanut esteettiseen silmääni, mutta Lumenen pakkausuudistusten myötä mietin, että löytyykö tämä uudesta pakkauksesta vai onko tuote peräti tuunattu uuteen uskoon. Joka tapauksessa hyvä ja hellävarainen seerumi, joka sopi hyvin sekaiholle. Tykkäsin!

17. Jurlique Moisturising Cream Mask* oli hurmaavasti ruusuntuoksuinen syväkosteuttava naamio, täydellinen pintakuivalle talvi-iholle! Plussaa tyylikkäästä pakkauksesta ja miellyttävästä koostumuksesta.

vivania-beauty-shot-2

18. Naturally European Ginger & Lime Shower Gel* oli riittoisa, kaunis ja kaikin puolin miellyttävä suihkugeeli. Plussaa läpinäkyvästä ja raikkaasta pakkauksesta. Mieto ja kevyt tuoksu, sekä kivasti vaahtoava, eli toimi hyvin kuorintahanskan kanssa käytettäväksi!

19. Vivania Beauty Shot* oli mielenkiintoinen tuote. Kotimainen kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia sisältävä juoma ihon hyvinvointiin. Yllättävään hyvän makuinen ja muutenkin kokonaisuutena kiinnostava, jäi jopa harmittamaan, että tuote loppui ja en saanut käytettyä ihan suositeltua kuuria (joka on 12 viikkoa, pullo riitti noin kuukaudeksi). Koska ihoni on voinut nyt viime ajat poikkeuksellisen hyvin, jäin miettimään, että ehkä pitäisi hankkia tätä lisää ja katsoa, millainen vaikutus suosituskuurin käytöllä on.

20. Rexona Stress Controll deodorantti*. Näppärä perusdödö, hoiti asiansa ja se kai tämän kategorian tuotteilla on se tärkein juttu!

21. Dr. Bronner’s 18-in-1 Pure-Castile Soap* on luonnonkosmetiikan saippua, jota käytin käsisaippuana. Ihastuin pakkaukseen ja etikettiin, ja sen perusteella toivoin paljon, mutta täytyy myöntää, että olin vähän pettynyt. Saippua ajoi kyllä asiansa, mutta koostumus tuntui jämähtävän hiljalleen ja kertyvän jopa lavuaariin epäsiististi. Olisi siis saanut olla kevyempi ja vähemmän tahmea koostumus – tai sitten en vain osannut käyttää oikein! Pieni miinus myös vähän hankalasta pakkauksesta, pumppupullo olisi ollut näppärämpi.

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.