Lomapäivät kiitävät valtavaa vauhtia eteenpäin ja tuntuu, että kun löydän hetkeksi tieni koneen äärelle, ilmestyy jostain muuta ajateltavaa tai tekemistä. Mutta se taitaa kuulua kesään! Kuten myös vadelmat.

Jos kaipaatte vinkkiä hyvään luonnonkosmetiikkaputsariin, kannattaa tutustua kotimaisen EkoPharman Puhdistavaan vadelmavaahtoon*. Kyseinen putsari on ollut käytössäni nyt jotakuinkin kuukauden päivät, ja tykkään älyttömästi! Puhdistusvaahto poistaa kaiken meikin tehokkaasti ja sen lisäksi tuntuu taivaalliselta, hellävarainen ja supermiellyttävä. Niin, ja riittoisa. Purkki on valtavan kokoinen, joten saa nähdä, milloin oikein kuluu loppuun. Ei ainakaan vähään aikaan, mutta sehän on pelkästään hyvä juttu!

ekopharma 2

EkoPharmaa ja kyseistä vadelmaputsaria myy esimerkiksi Kauneushoitola Hilla, jolla on myös nettikauppa. EkoPharma Professional on muuten maailman laajin luomulaatuinen ammattikosmetiikkasarja, ja tuotteet valmistetaan Helsingissä. Purkkien visuaalisuus ei ehkä ole sieltä parhaasta päästä, mutta sisältö vaikuttaa omien testailujen perusteella muidenkin tuotteiden osalta olevan varsin vakuuttavaa.

ekopharma 5

Lähes yhtä pitkään kuin putsari on ollut käytössä on kynsissä vilahdelleet tanskalaisen FNUGin kynsilakat, nude, sininen ja kesäsuosikkini oranssinpunainen sävy Flip Flop*. FNUGin lakat ovat formaldehydi, tolueeni ja dibutyyliftalaatti (DBP) vapaita ja sisältävät kynttä vahvistavaa kaviaariuutetta. Värimaailma on varsin hauska, ja mielestäni lakat näyttävät kynnellä jopa kauniimmilta kuin purkissa!

*saatu blogin kautta

 

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kuulostaa hyvältä, tuoksuuko se myös vadelmalle?
Yves Rocherilla taisi joskus olla/on vadelma hajuvesi, tykkäsin siitä joskus kesällä. Luonnonkosmetiikkaa tykkään ostaa sillä en saa niistä mitään allergiaa. Vuosien aikana olen huomannut että saan hile luomivärien hileistä allergiaa silmiin ja nyt huomasin myös että sain yhdestä marketti ripsiväristä sellaisen allergian että ripsiä alkoi irtoilla

Vastaa

Tässä on ihana hento vadelman tuoksu, tosi miellyttävä! :)

Auts, tuo allerginen reagointi on kyllä ikävää! Tuntuu, että ne ovat vielä viime aikoina yleistyneet hurjasti, tai sitten niistä vaan puhutaan enemmän. Ja hui, tuo ripsien lähtö suorastaan pelottavalta!! Mulla on kanssa luonnonkosmetiikka toiminut hyvin ja sitä ensisijaisesti iholle jäävässä kosmetiikassa suosinkin, ihana kun luonnonkosmetiikka on kehittynyt viime vuosina niin hurjasti :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.