Reissuillani olen yleensä hyvin aktiivinen, sillä haluan nähdä paljon ja mieluiten jalan, silloin kun pääsee sukeltamaan kunnolla kohteen tunnelmaan. Jos siis on valittava vaikkapa lyhyt metromatka tai pieni lisäkävely, niin ei epäilystäkään, että valitsen kävelyn. Se tarkoittaa sitä, että kävelykilometrejä kertyy reissupäiville ja jalat sekä kengät ovat koetuksella. Vaikka olisikin hyvät kengät, jalat väsyvät silti ja pahimmassa tapauksessa jalkineet yllättävät jättämällä hiertymiä jälkeensä. Niinpä en lähdekään matkalle ilman ennakointia jalkojen hyvinvoinnin suhteen, olisi kurjaa menettää jokin kokemus sen takia, että jalat sanovat sopimuksensa irti. Ykkösenä on tietenkin harkitut kenkävalinnat, mutta yhtä lailla tärkeitä mukaan pakattavia ovat myös paikan päällä käytettävät jalkojenhoitotuotteet.

jalkojenhoito-05

1. Compeeden rakkolaastaripakkaus on loistava. Se on pieni ja kevyt, eli kulkee hyvin mukana päiväretkillä auttaen reagoimaan nopeasti, mikäli hiertymiä uhkaa syntyä – on aina parempi laittaa laastari herkkiin kohtiin ennakolta kuin antaa kivuliaan rakon syntyä. Niinpä hätätilanteessa tavallinen laastarikin on hyvä vaihtoehto ja ne voi ujuttaa vaikka lompakkoon, jossa kulkevat aina mukana. Compeedin rakkolaastareissa on enemmän pehmikettä ja ne on räätälöity juuri jalkojen muotoa ajatellen sekä toki pysyvyys on erinomainen.

2. Compeeden rakonestopuikko on ollut luottotuotteeni vuosia. Se on täydellinen tuote kesän reissuille kun jalan ja kengän välissä ei ole sukkaa pehmentämässä kävelyä. Rakonestopuikko tuo jalkaan pientä liukkautta, jolloin jalka liikkuu kengässä paremmin eikä hiertymiä pääse syntymään. Itse laitan rakonestopuikkoa yleensä sandaalien remmien alle ja muille jalkojen hiertymäriskin alla oleville alueille.

3. Kotona olen huono jalkavoiteiden käyttäjä, mutta reissussa sellainen kulkee aina mukana, sillä väsyneitä jalkoja on ihana helliä viilentävillä jalkavoiteilla ja voiteen käyttäminen yöllä valmistaa jalkoja jaksamaan taas uuden kävelyrupeaman seuraavana päivänä. Scholl Velvet Smooth on tehokas jalkoja pehmentävä ja hoitava seerumi, koostumukseltaan kevyt ja nopeasti imeytyvä. Plussaa pikkuisesta purkista, joka ei vie liikaa tilaa matkalaukussa.

4. Tämän kesän uusi tuttavuus on ollut yksittäispakatut jalkahoidot, Skin Republicin Foot Active -hoito raikastaa ja elvyttää, ollen täydellinen käytettäväksi juurikin illalla hotellilla pitkän päivän jälkeen. Yksittäispakattuina tuotteet on erityisen helppo ottaa lomalle mukaan!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.