Torstain paluun jälkeen emme ole paljoa ennättäneet hengähtää. Ehdin hädin tuskin torstai-iltana avata matkalaukun, napata tärkeimmät kosmetiikat käyttöön ja sulkea sen taas seuraavana päivänä vielä purkamattomana. Torstai ilta meni käytännönasioita hoitaessa ja vielä ennen iltakymmentä istuin videopuhelun äärellä käymässä läpi Take me theren käytännön juttuja ennen ensi viikon torstaina edessä häämöttäviä avajaisia. Aika tikittää vauhdilla eteenpäin, ja vielä olisi vaikka mitä tehtävää!

Eiliselle mies oli kutsunut työkavereista käymään, mikä tarkoitti yhtä kuin pikasiivousta, pikakokkausta ja muuten vain hopulla vieraisiin valmistautumista. Tänään, ihan parin tunnin kuluttua on veljeni synttärit ja tässä vielä istun, vastaheränneenä ja sängystä nousseena sohvalla. Ehkäpä aamukahvi auttaa käyntiin pääsyyn?

oranssi hame 006oranssi hameoranssi hame 006oranssi hame 008oranssi hame 80Toppi: Lindex, saatu blogin kautta / Hame: Mango / Korikassi: Past & Present / Sandaalit: Nome / Hattu: Seeberger

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Onpas ihana toppi! :)

Vastaa

Kiitos, musta tää on kanssa söpö :)

Vastaa

Aivan ihana kokonaisuus! :)

Vastaa

Oi kiitos <3

Vastaa

Ihanan värinen huulipuna ja kiva asu! Blogissani on menossa arvonta, jonka palkinto sopisi mielestäni hyvin tuon oranssin värin kaveriksi. Tervetuloa kurkistelemaan :)

Vastaa

Kiitos kovasti! Ja kiitos vinkistä, täytyykin tulla kurkkaamaan blogiasi ja arvontaa :)

Ihanaa alkanutta viikkoa!!

Vastaa

Oi miten kaunis ja pirteä kokonaisuus! Mitä tuo upea huulipuna on? Itselläni on niin kylmänsävyiset huulet, että oranssit punat muuttuvat hetkessä aivan eri sävyisiksi.

Vastaa

Kiitos kovasti! Tämä on MACin Lady Danger, yksi tämän hetken ehdottomista suosikkihuulipunistani – ihana vahvapigmenttinen mattasävy, joka pysyy tosi hyvin! :)

Vastaa

Onnea sinulle, olet onnistunut hyvin tekemään nämä sivut.
Olet niin Jumalaisen kauniskin, varmaan saat suuren suosion.

Vastaa

Voi ihana sinä <3 Kiitos tuhannesti!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.