On aika pakata matkalaukku ja suunnata takaisin Suomeen. En voi käsittää, miten vauhdilla viikko on mennyt, mutta toisaalta seitsemän päivää on tuntunut juuri sellaiselta ajalta, jossa aktiivisena ehtii hyvin tutustua Maltaan. Olen tehnyt jopa muutamia pieniä ostoksia, kuten myös Berliistä, josta hädin tuskin ehdin kirjoitella ennen suuntaamista Tukholmaan (ne kuvat edelleen odottelevat koneella läpikäymistä) ja melkein heti sen jälkeen Maltalle.

Voisinpa sanoa, että tämän jälkeen rauhoittuu, mutta mitä vielä, koko kevään vauhdissa pitänyt Take me there (joko olette liittyneet tykkääjiin fb:ssä tai seuraamaan instassa?) näkee kohta päivänvalon ja vaatii ekstrahyvää huolenpitoa näin alkutaipaleellaan. Mutta sentään voin sanoa, että koko sydämestäni olen nauttinut tästä projektista, jonka lukuisiin yksityiskohtiin palaan vielä kunnolla kunhan saadaan sivu avattua!

holiday

Berliinissä olisi ollut vaikka mitä ostettavaa, mutta tyydyin kiikuttamaan kassalle kasan asusteita & Other Storiesilla. Sieltä matkaan lähti klassinen iltalaukku, kaunis lierihattu ja krokokuosia mukaileva aurinkolasikotelo. Kaikki ostokset ovat päässeet jo käyttöön ja olen erittäin tyytyväinen, samoin kuin Maltan ostoksiin!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.