hotel-victoria-malta-4

Varatessamme matkaa Maltalle pähkäilimme mistä tiivisti toisiinsa limittyneistä kaupungeista, Vallettasta, Sliemasta vai St. Julian’sista varaisimme majoituksen. Vertailimme hotelleja pitkään ja emme vain tuntuneet osaavan tehdä päätöstä sen suhteen, mikä olisi juuri meille se oikea sijainti. Tommi olisi ollut valmis varaamaan perinteisen laadukkaan hotellin isolla uima-allasalueella St. Julian’sin tai Slieman kärjestä kun taas itse ihastelin historiallista Vallettan Phoenicia -hotellia. Koska tyypillisesti majoitun mielelläni kaupungeissa hyvän ravintolatarjonnan, tunnelman sekä kulkuyhteyksien vuoksi, oli vaikea lämmetä ajatukselle, että ehkä menisimmekin enemmän lomakohdemaineessa olevaan naapurikaupunkiin.

hotel-victoria-malta-2 hotel-victoria-malta-3 hotel-victoria-malta-7 hotel-victoria-malta-10hotel-victoria-malta-6hotel-victoria-malta-020hotel-victoria-malta-22hotel-victoria-malta-23hotel-victoria-malta-27the victoria hotel malta 1

Hotel Phoenicia oli kuitenkin kallis verrattuna Slieman ja St. Julian’sin hotelleihin, niinpä jatkoimme etsintää. Somia boutique-hotelleja tuntui olevan vähän, mutta massiivisia tusinahotellikomplekseja paljon, ja niitä taas vierastan. Tommi lähetteli yhä uusia hotellilinkkejä, jotka minä yksi kerrallaan ohitin, vain törmätäkseni niihin uudelleen omaa taustatyötä tehdessäni. Hotellin valinta siis vain venyi ja venyi, kunnes lueskelin, että Valletta hiljenee iltaisin ja St’Julian’s taas vetää bilekansa, niinpä rajasimme haut Sliemaan. Ennen varausta en hahmottanut sitä , kuinka liki toisiaan kaupungit oikeasti ovatkaan ja pelkäsin Slieman olevan se väliinputoaja, jossa ei oikeastaan ole mitään mielenkiintoista, mutta päätimme ottaa riskin ja kokeilla. Ensimmäinen hotellivaihtoehtomme oli The Host Boutique Experience, mutta koska hotelli oli saanut palautetta netin toimimattomuudesta, varasimme kakkosvaihtoehdon, huoneen The Victoria Hotellista. Tosin netti ei sielläkään toiminut kunnolla, vaikka koko hotellin kattavaa internet-yhteyttä hotellin nettisivuilla mainostettiinkin.

hotel-victoria-maltahotel-victoria-sliema-19hotel-victoria-malta-11the victoria hotel malta 3hotel-victoria-malta-14

Kattoterassi ja kaunis kaupunkinäkymä

Nettiä lukuun ottamatta hotelli osoittautui juuri meille hyväksi valinnaksi. The Victoria oli kiva kaupunkihotelli aikuiseen makuun hyvillä kulkuyhteyksillä ja ihanan rauhallisella sijainnilla. Bonusta oli hotelli katolla avautuva aivan ihana infinity -uima-allas ja aurinkoterassi, sekä mainio aasialainen ravintola upealla kaupunkinäkymällä. Kattoterassi olikin ehdottomasti hotellin parasta antia, mutta ihana oli myös katsella auringonlaskua hotellihuoneen parvekkeelta ja käpertyä kunnon kokoiseen sänkyyn. Huone itsessään oli hyvin perustasoa, mutta siisti ja kaikin puolin toimiva. Palvelusta on annettava erittäin iso kiitos, viikon viipymisen ajan saimme joka päivä hymyilevän vastaanoton ja erinomaisen palveluasenteen. Nettiyhteyden heikkous harmitti, mutta muut ominaisuudet kompensoivat asiaa.
hotel-victoria-sliema-20the victoria hotel malta 4

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.