Ilmat ovat viilenneet ihan yhtäkkiä ja tänään tuntui jo siltä, että olisi tarvinnut sormikkaat käsien suojaksi. Tai ehkä sitä vain ei vielä ole karaistunut kylmään kun upeat leudot säät ovat hellineet koko alku syksyn. Eilen aamun nollakelissä pientä tiistaiaamun selviytymistaistelua tehdessäni pohdin, että vuoden päästä en kyllä aio enää kärvistellä talvea täällä ja sen ajatuksen voimalla jaksaa kummasti vaikka vahvasti näyttääkin siltä, että nyt tulevana talvena ei matkata Eurooppaa kauemmaksi.

Tämän päivän asukuvat ovat viime viikonlopulta, jolloin vielä hyvin tarkeni bleiserissä. Asussa boheemius kohtaa skarpin linjan, toisin sanoen asu on sekamelska vähän kaikkea, niin tyylien kuin materiaalienkin osalta. Siinä on sensuelli pitsitoppi ja voimakas nahkahame, sitten kirjailtu hyvin tyttömäinen ja ripauksen boheemi pusero, graffitinharmaa modernin kulmikas bleiseri ja kotoisa pehmeä cashmere-huivi. Hiukset ovat villit ja vapaat, eli toisena päivänä pesusta luonnonkihara puskee esiin ja sitä on ilman rautaa mahdoton taltuttaa. Koska välttelen muotoilurautaa niin paljon kuin suinkin pystyn, on toisena päivänä hiukset aina vähän mitä sattuu, jotain laineiden ja pörrön välimaastosta!

asos blazerby pias cashmere scarf 20odd molly shirtby pias cashmere scarf 01odd molly shirt 2           Bleiseri: ASOS / Pusero: Odd Molly* / Toppi: Object / Hame: Vero Moda / Huivi: By Pia’s* / Laukku: Marc Jacobs / Kengät: Buffalo

*saatu blogin kautta

Kuvat on otettu vanhan kotitaloni ja sen sisäänkäynnin edessä ihan nostalgia-arvon vuoksi kun kerran satuttiin ohi lauantaina kävelemään! Ei todellakaan tunnu yhtään, että siitäkin muutosta on kohta jo kolmisen vuotta, olisin veikannut pari, mutta nopea laskutoimitus kertoi muuta.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

I-HA-NA. Kertakaikkiaan! Ja tuo hame!!

Vastaa

Oi kiitos <3 <3 Tuo hame on kerännyt yllättävän paljon kehuja ja täytyy myöntää, pidän siitä itsekin aikas paljon :)

Vastaa

Makee bleiseri! Just sopivasti rouhean ja asiallisen välimaastossa. :) Ja yksi puolikateellinen huokaus luonnonkiharalle tukalle, sepä vasta oiski makee!

Vastaa

Jee, kiva kuulla, että toimii! :) Äh, luonnonkihara on ärsyttävän hallitsematon ja ärsyttävän väliinputoaja – ei kunnon kiharaa eikä suoraa, vaa vähän molempia, joten lopputulos näyttää useimmiten sekaiselta aamutukalta :D

Vastaa

Oot tosi kaunis noissa kuvissa. Jotenkin aivan hehkut…

Vastaa

Oi kiitos, olipas kauniisti sanottu <3 <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.