En ole merkkiuskollinen meikkien suhteen, mutta erittäin uskollinen kun löydän jonkun, mistä pidän. Mieluummin siis hankin hyväksi havaittua kuin ostan värikosmetiikkaa, johon en ole jotain kautta kunnolla päässyt tutustumaan. Sama pätee väreihin, olen jo kauan sitten luovuttanut meikkivärien ilottelun suhteen ja pitäydyn perusväreissä. Yksi elementti, josta en luovu onkin vaalea luomiväri. En toki arkena jaksa aina käyttää luomiväri, mutta silloin kun käytän, on vaalea must.

Muistaakseni joskus keväällä hankin H&M Beautyn lumivärissä Fine China ja se oli kaipaamani loksahdus, sittemmin olen lähinnä pitkin hampain käyttänyt loppuun muita vaaleita ja todennut, että tästä eteenpäin pärjään hyvin tällä. Hinta-laatusuhde on erinomainen, pigmentti loistava ja sävy ihan just eikä melkein omiin meikkitarpeisiin sopiva.

hm-luomivari-1

Ehdin tykästyä luomiväriin niin, että kun kuukausi sitten se alkoi uhkaavasti hupenevan loppuun, olin jo valmiina ostamassa uutta, mutta kuinkas kävikään, missään keskustan myymälässä ei ollut enää Fine Chinaa. Siitä eteenpäin poikkesin aina ohikulku matkalla tsekkaamassa H&M:n meikkihyllyt, mutta ei. Valtava luomivärivalikoima, mutta ei sitä minun sävyäni.

Vetkuttelin viimeisten rippeiden kanssa ja säästin niitä vain spessutilanteisiin. Odotin ja odotin, mutta sävyä ei tullut myymälään. Ehdin jo huolestua sen loppuneen, kunnes vasta tajusin kurkata nettikauppaan. Ja siellähän sitä oli, vieläpä kivassa alennuksessa.

hm-luomivari-5

Olin niin turhautunut luomivärin metsästykseen, että klikkailin ostoskoriin useamman. Tai noh, aika monta. Peräti kahdeksan kappaletta. Hups.

Totesin, että eipähän pääse vähään aikaan loppumaan. Mietin tosin hetken tilausta tehdessä, että mitä jos kyllästyn, mutta ei, en usko. Harvoin kyllästyn meikkeihin ja tästä sävystä todella tykkään!

Suosittelen muutenkin tsekkaamaan H&M:n luomivärit, ihana värivalikoima ja muutoinkin tosi hyvälaatuisia!

hm-luomivari-4

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Itselläni loksahti vaalea luomiväri MAC:n Blanc Type -sävyn kanssa. Se on tosin aivan mattainen ja välillä kaipaisi hillittyä hohdetta arkea piristämään. En onneksi kerennyt viimeistellä H&M:n verkkokauppatilaustani, lisäänpäs Fine Chinan mukaan. Ei olisi pahitteeksi, jos 19,50 euron kampe vaihtuisi huomattavasti edullisempaan. Kiitos siis vinkistä, toivottavasti istuu minunkin luomilleni. :-)

Vastaa

Näyttää kuvien perusteella kauniille ja hyvin samantyyliselle sävylle! Ja MACin luomivärit on kyllä mainioita :) Itse olin supertyytyväinen löydettyäni näinkin edullisen kolahtaneen luomivärin – neljän euron panos on huomattavasti mukavampi kuin parin kympin tuotteesta, jota käyttää paljon! :) Toivottavasti tykkäät!!

Vastaa

Onko kyse lämpimän vai viileän sävystä? Esim. Muffin musilta on lämmin ja olet siihen ollut tykästynyt, joten jos vertaat siihen?

Vastaa

Lämmin, vähän kellertävä! Muffin oli persikkaisempi kuin tämä – tämä ehkäpä vaniljaisempi sävy :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.