Matkapäivät ja kohteet vaihtuvat vauhdilla ja tämä loma ihan kirjaimellisesti on aktiiviloma. Olemme jo viikon aikana nähneet käsittämättömän määrän upeita kohteita ja vielä monta on edessä, mutta myönnän, että tahtikin jo hieman hengästyttää. Typistimmekin pienesti reittiä, jotta loppuaikaa ei tarvitsisi mennä ihan niin vauhdilla kuin mitä nyt on menty, mutta samalla sääli jättää jotain todella mielenkiintoisen oloisia kohteita välistä. Näille kulmille voisi todella hyvin tehdä paljon pidemmänkin reissun!

Koska matkakuvat ovat pääsääntöisesti vielä purkamattomina koneella, niin on aika kaivaa esiin rästiin jääneet meikkikuvat. Reissussa mukana on peruspersikkaisen huulipunani lisäksi oranssinpunaista ja vahvaa pinkkiä, jotka sopivat mielestäni täydellisesti kesäkauteen. Kotona testailin hieman metallinhohtoiseen taipuvaa vahvapigmenttistä fuksianpunaista ja pohdin, josko siitä olisi tullut lomahuulipunani, mutta lopulta päädyin valkkaamaan matkaan MACin luottopunani.

kubiss londonkubiss alpha pink 1Huulipuna: Kubiss London Alpha Pink* / Rajauskynä: MSCHIC Fuksia*
*saatu blogin kautta

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Upea sävy :)
Pitäisi varmaan alkaa itsekin enemmän vain totutella huulimeikkeihin, koska aina ihastelen mitä upeampia sävyjä, mutta ikinä niitä ei tule sitten hankittua tai käytettyä, kun omaan silmään naama näyttää heti oudolta, jos huulet on punattu :D.

Vastaa

Kiitos <3 Niin tiedän tunteen! Itse aloin tuossa pari vuotta sitten ihan tietoisesti opetella uusien huulipunasävyjen käyttöä ja ensin se oli todella kankeaa, ne eivät vain mitenkään tuntuneet istuvan omaan peilikuvaan ja olo oli hassu. Mutta kaikkeen ilmeisesti tottuu ja kun sinnikäästi siitä huolimatta käytin uusia huulipunasävyjä, niin nyt on jo monta sellaista uutta väriä, joiden kanssa olen jo ihan sinut! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.