Yhteistyössä Instrumentarium & Indiedays

Olen kokenut hurahtamisen silmälaseihin. Kaikki alkoi niistä mustasankaisista, joiden jälkeen huomaan eksyneeni hämmentävän usein mallailemaan erilaisia silmälaseja.

Pidän ajatuksesta, kuinka yhdellä elementillä voi muuttaa niin paljon kokonaistyyliä ja tuoda särmää lookiin (ja etenkin alkutalven väsyttämään ilmeeseen). Niiden Cheap Mondayn kehysten rinnalle haluaisin seuraavaksi jotain vähän klassisempaa – särmikästä, mutta silti naisellista.

instrumentarium-07 trend-walk-instru-1

Tyylillisesti inspiroidun eniten pariisilaisesta eleganssista, klassisten naisellisten elementtien hienovaraisuudesta sekä tietystä siroudesta. Toinen, johon jatkuvasti koen vetoa on brittihenkeen – olen aina kokenut vetoa ruutuihin, polvisukkiin, skarppeihin paitapuseroihin, koulu-univormuihin, ruutuhameisiin ja sen sellaiseen.

Tasapainoilenkin noiden kahden maailman välillä. Välillä haluan päälle superklassista, välillä leikitellä brittihenkisellä tyttömäisyydellä. Eleganttius ja nörttiys miksattuna yhteen, se olisi kai ideaalityylini. Kumpaa tahansa tyylisuuntaa ajattelen, näen silmälasit elementtinä, joka viimeistelee kokonaisuuden.

instrumentarium-0002instru-2

Stella McCartney / 2. Michael Kors / 3. Dior / 4. Vogue

Ei siis ihme, että vierailtuani pari viikkoa sitten Indiedaysin Inspiration -päivässä, innostuin ehdottomasti eniten Instrumentariumin pisteestä. Mallailin laseja ja tykästyin moniin, mutta Burberryn ruskeasävyiset kehykset kolahtivat niin, etten olisi malttanut palauttaa niitä takaisin hyllyyn.

Seuraava hankintani on ehdottomasti joko nämä, tai jotain hyvin saman tyylistä. Ja kyllä, aion todellakin hankkia lisää silmälaseja! Hullaantuminen sopiikin hyvin syyskauden silmälasitrendeihin, joihin lukeutuu nimenomaan asusteilla leikittely ja Cat Eye -mallit. Bonuksena tumman punaiset sävyt, jotka niin ikään koen viehättäviksi kehyksissä!

Yllä kollaasissa muutama sellainen malli, jota haluaisin vielä päästä kokeilemaan, kaikki löytyvät Instrun valikoimasta. Yhteneväistä niissä pehmeä värimaailma (erityisesti kilpikonnakuosi viehättää) sekä pienesti kissamainen muoto. Omiin kasvoihin sopii ehdottomasti parhaiten lasit, joissa pääpaino on ylhäällä. Olisin sen sanonut johtuvan kulmikkaista kasvonpiirteistäni, mutta optikko väitti sen johtuvan korkeista poskipäistä. Tiedä tuosta. Joka tapauksessa omiin kasvoihin ei todellakaan sovi mitkä tahansa lasit.

instrumentarium-08-iginstrumentarium-010

Lisää silmä- ja aurinkolasi-inspistä kannattaa hakea TrendWalk -sivustolta, joka on ihana esimerkki siitä, miten paljon kehyksillä saa aikaan. Tosin kokonaisuus ei auta akuuttiin silmälasikuumeeseeni, jota luulen, että tulen lääkitsemään jo tulevalla viikolla!

Kuvat: Ansku / Peace & Style


Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Ai,että mikä nainen huh,huh <3 :)

Vastaa

Heh, kiitti!

Vastaa

Mitkä kaunokaiset nuo nro kakkoset Michael Korsin kehykset onkaan ?? Ja toki olet sinäkin!!
Minusta ihan parasta hupia on kehysten sovittelu. Kokeilemalla huomaa miten erilaiset kehykset voikaan muuttaa ilmettä. Mikä sopii ja mikä on ehdoton nou nou. Laseja minulla ei ole, mutta kehyksiä pitää silloin tällöin päästä ihastelemaan :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.