Viiksiä on yhtäkkiä joka paikassa, kodin tekstiileistä kattauksiin ja vaatteista koriste-esineisiin. Villitys on mennyt itseltä ihan kokonaan ohi (siis mistä ja milloin se on alkanut, minne se on menossa ja koska se menee ohi?). Yhtä viiksihuivia kyllä Zarassa hypistelin, mutten viiksien takia, vaan siksi, että se sattui olemaan värimaailmaltaan varsin kiva ja muutoinkin oikein toimiva. Oikeastaan, viikset ovat niin jo kaikkialla, että niitä tekisi melkein mieli välttää. Tai teki. Tein Topshopille kenkätilausta ja jotain pientä tarvitsi lisätä tilaukseen, jotta sain sen lähtemään postikuluttomana, ja aikani korulistaa selattuani päädyin viiksiin. Tässä tosin taas painoivat muut syyt kuin trendikkyysaspekti; siro simppeli kultainen koru, joka tuntui monikäyttöiseltä ja sopi hinnaltaan juuri paikkaamaan tilauksen kokonaishinnasta puuttuvan loven. Viikset nyt vain sattuivat olemaan pääosassa. Käyttöön koru on jo päätynyt, ja miksei, piristäähän viiksikiekurat ihan kivasti yksinkertaista asua! :)

viikset

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Minä oon kans aivan hulluna viiksiin. Niitä haluaa nyt joka paikkaan :) Koruna toimii hienosti!

Vastaa

Hih, viikset on kyllä nyt kaikkialta! Mutta mistä ihmeestä se on alaknut, liittyykö se jotenkin Movemberiin vai? Siihen sen ainakin mielessäni olen yhdistänyt, oli sitten sen alulle panema villitys tai ei :) Ensimmäisen kerran taisin törmätä viiksiin pari vuotta sitten eräärrä hääkuvassa, mutta tämän kevättalven aikana olen havahtunut huomaamaan niitä siellä täällä, joka puolella!

Vastaa

Niin tosiaan, mistähän ne on oikein tulleet? En kyllä tarkkaan muista milloin ekan kerran itse niihin aloin kiinnittää huomiota, mutta meidän häissä oli 2 vuotta sitten viiksiä valokuvaamisen yhteydessä ja olin niitä nähnyt hääsuunnittelun lomassa ainakin ulkomaisilla sivustoilla siellä ja täällä. Silloin taisin niistä innostua ja toisaalta sen takia niihin on sittemmin kiinnittänyt enempi myös huomiota :) Nyt niitä on kotona tiskiräteissäkin.. ja yksi pieni DIY-juttu suunnitteilla!

Vastaa

Itse olen havahtunut viiksiin vasta tänä talvena/keväänä, mutta ihan totta, että kyllä niitä on aiemmin pulpahdellut näkökenttään (ei tosin tällaisella vyöryllä kuin nyt), mutten kai vain ole pahemmin asiaan huomiota kiinnittänyt. Viikeset eivät ole niin tavanomainen symboli/kuvio, joten siksi ihan mielenkiintoista, että mistä alunperin lähtenyt leviämään :)

Vastaa

Mä en vaan tykkää viiksimuodista, ne on ihan kamalia! Mutta täytyy sanoa, että tuo sun koru on itseasiassa kivan näköinen!

Vastaa

Itsekin suhtaudun vähän varauksella, etenkin nyt, kun niitä on todella joka paikassa :) Mutta tämä koru tuntui omaankin simään ihan sopivalta, simppeli ja hillitty, eli hyvinkin käyttökelpoinen :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.