Meille saapui Happy Socks -sukkalähetys.

happy socks

Jokuhan voisi erehtyä luulemaan, että tulivat minulle, mutta enhän minä sentään tällaisia. Katselin paketin sisältöä epäuskoisena ja luulin niiden olevan jokin virhe, kunnes paljastui, että mies oli ne tilannut… Itselleen. En voi olla miettimättä, onko ihminen vaihtunut (vai lääkitystä vain korjattu) jossain välissä puolentoista vuoden aikana?! :) Söpöt ovat, mutta vain, hmm, hyvin erilaiset, odottamattomat. En malta odottaa, miten nämä tulevat yhdistellyiksi!

Katso myös nämä

19 comments

Vastaa

Näähän on kaikkien nörttijäbien ym liikemiesten suosiossa juuri siksi, et ovat niin överit. Tuskin tarvitsee erikseen ilmoittaa, että hamstraan Happy Sockseja Viking Linelta aina Ruotsin reissulla, itselleni tottakai!

Vastaa

Hih, joo, kyllä mäkin oon tuohon Happy Socks villitykseen törmännyt ja meilläkin näitä osteltiin jo viime Tukholman reissulta, mutta en todella olisi ikuna uskonut että mies päätyisi näin räväköihin versioihin siihen nähden, mikä tyyli on aiemmin ollut – siis todella villikortti! Odotin jotain palloja ja raitaa, väri-iloittelua ehkä (noiden ihan vasemmanpuoleisten tapaan), mutta en lumileopardia ja värillistä seepraa :) Musta ihan mieletöntä nähdä, miten silmä ja maku elää ja kehittyy. En todella uskoisi visuaalisten valintojen perusteella samaksi ihmiseksi kuin mitä silloin kun tavattiin, jotenkin älyttömän kiehtovaa!

Vastaa

Hei ihan huikeita! Mitäköhän mun Mattini sanoisi, jos synttäripaketista paljastuisikin tuollaisia väriläiskiä (..miksi oi miksi miehille on aina niin vaikea keksiä synttärilahjaa vuodesta toiseen :D)..

Vastaa

Hih, vois käydä niin kuin mulle, miettisi hetken kenelle sisältö olikaan tarkoitettu ;) No niinpä, älä muuta sano. Meillä miehellä on synttärit heti joulun jälkeen, joten yhden sijaan pitäisi ideoida kaksi lahjaa samalla kertaa ja olen jo viimeisen kuukauden yrittänyt kuumeisesti miettiä lahjaideoita, mutta ei kovin lupaavalta näytä. Jos olisi rajaton budjetti, luulen (tai oikeastaan olisin varma), ettei ongelmaa olisi, mutta näin rajallisella ideat ovat hyvin lähellä nollaa. :/ No onhan tässä vielä aikaa saada niitä megaideoita…. ;)

Vastaa

No täältä tulee (odotetusti) vahva kyllä ja sukkamerkkisuositukseksi John Henric. :)

Vastaa

Hih, sun miehesi päälle olisin osannut nämä ihan luontevasti kuvitella, mutta oman kohdalla ei vielä oma mieli ole ihan pysynyt kehityksessä mukana :) Silti, kannatan pukeutumisessa lähtökohtaisesti kokeilua, joten en voi muuta kuin odottaa näiden näkemistä päällä! Ja kiitti sukkasuosituksesta, eipä olekaan merkki tuttu, joten täytyy käydä hetimmiten vähän googlailemassa ;)

Vastaa

Ahahahahaa, alkaa käydä pelottavaksi miten minä ja sun miehesi ostetaan about samaa tavaraa – meinaan viimeisimmiltä Hulluilta Päiviltä tuli ostettua nimenomaan Happy Socksin sukkia. :D

Totesin, että yksivärisiä sukkia käyttävät vain tylsät, joten mikäpä ettei – ja kun miesten pukeutuminen ei muutenkaan salli niin suuria vapauksia kuin naisten, niin jostainhan se persoonallisuus on haettava. Vaikka sitten mätsäämällä sukat, kravatti ja taskuliina keskenään.

(Eläinkuoseista tosin pysyn kyllä kaukana, ne eivät ole minua varten :D)

Vastaa

^ Kannatan sun kommentissa kaikkea, paitsi solmion ja taskuliinan mätsäämistä keskenään. ;)

Vastaa

Tottakai ne mätsätään keskenään… mutta ei tietenkään niin että ne ovat samaa kangasta, koska silloin ne näyttävät vaimon ostamalta joululahjasetiltä.

Mutta kyllä solmion ja taskuliinan pitää toinen toistaan tukea, eivät ne nyt keskenään riidellä voi! Sehän olisi kuin olisi ruskea vyö ja mustat kengät.

Ellet sitten juuri tuota tarkoittanut :-)

Vastaa

Jooh, pelkäsin että tarkoitit juuri sitä mätsäämisellä, että solmio ja taskuliina (ja liivi ja lippalakki) on kuin samasta verhokankaasta ommeltu. ;)

Mutta juu, niidenhän tulee tukea toisiaan sopuisasti keskenään riidellen kuin vanha aviopari ikään. ;)

Vastaa

Haha, ihana :)

Siis tämä on jotain, mihin en itse osaa samaistua, tai en edes tiedä kuinka oikeassa olen, mutta jotenkin on tullut sellainen mielikuva, että miesten pukeutumisessa vallitsee hirveästi sääntöjä. Asiat voi tehdä joko oikein tai väärin, ja siinä ne vaihtoehdot. Pukeutuminen tuntuu olevan yllättävän vakava asia :)

Ja tuohan on sellainen juttu, mikä itsellä toisi vain vettä myllyyn ja ihan tietoisesti hinkuisin yhdistämään juuri niitä, mitä ei ”saa”… ;) Mutta tietty, pahahan tässä on sanoa kun on tottunut täyteen vapauteen pukeutumisrintamalla, ja suurimpia tunteita herättää hameen pituus ja kaula-aukon syvyys (ja niissäkään ei yksioikoista sääntöä ole, ainoastaan makukysymyksiä ja erinäinen liuta muita tunteita).

Naisena varmastikin katsoo miesten pukeutumista ihan toisesta vinkkelistä (ja kai sama pätee myös toiseen suuntaan), enkä itse tule katsoneeksi siinä oikeellisuutta (enkä edes voi väittää tietäväni paljoa siitä), vaan ihan vain neitseelliseltä pohjalta kiinnitän huomiota hauskoihin juttuihin, kiinnostaviin säröihin tai harmonisiin kokonaisuuksiin. Eli saattaisin pitää kivana sellaista, mikä virallisesti olisi kauhistuttavan väärin :)

Vastaa

No jaa, riippuu miten katsoo! Onhan naisillakin nämä että ”ei kulta- ja hopeakoruja sekaisin” sekä ”korosta silmiä tai huulia, ei molempia” – mutta ehkä niitä sääntöjä nimenomaan pukeutumisen suhteen on sitten miehille enemmän. Aika monet miestenvaatteet ovat kuitenkin perua sotilasympäristöistä (tai muista hierarkkisista ympyröistä) jne. jossa asiat pitää tehdä joko tavalla X tai sitten ei ollenkaan.

Toisaalta miehenä pärjääkin sitten muutamalla puvulla, kun taas naisilla pitää olla uusi mekko jokaiseen tilaisuuteen ;)

Mutta joo, kuten tuolla alempana totesit, eipä miehillä juuri ole (hyväksyttäviä) asusteita mitä käyttää: varsinainen pukeutuminen on kengät, puku ja paita, ja varsinkin puku ja kengät ovat usein tilanteen määräämät. Irrottelu siis pitää toteuttaa linjalla sukat – solmio – solmioneula – taskuliina – rintakoriste (mikä sen oikea nimi onkaan) – rannekello.

”…hameen pituus, kaula-aukon syvyys ja liuta muita tunteita”, noh, krhm, kai niinkin voisi sanoa :-D

Vastaa

Joo, tietty näkökulmasta kiinni, niin kuin vähän kaikki! :)

Nuo koruyhdistelmät ja meikkivinkit ovat mielestäni lähinnä sellaisia ns. varmoja valintoja ja jos minulta kysytään, vähän aikansa eläneitä. Mutta tietty, ymmärrän hyvin, että on olemassa sellaisia raameja ja vinkkejä, joita on helppo seurata jos samaa tuntumaa tai kiinnostusta pukeutumiseen ja ulkonäköjuttuihin ei ole, silloin ne epäilemättä ovat äärimmäisen hyvä ja helpottava keino. Monelle ne voivat olla pelastus, mutta silti miellän ne enemmän vinkeiksi kuin säännöiksi, tyyliin ”tämä hoikentaa ja tämä tasapainottaa vartalosi muotoa” kuin ”älä yhdistä näitä tai tämän vaatteen kanssa ei saa käyttää sitä ja tätä”. Mutta tosiaan, varmasti tuohon eroon vaikuttaa juuri tuo mainitsemasi (miesten) vaatevalikoiman rajallisuus ja niihin vähiin vaatteisiin leimautuneet vahvat etiketit, sitä ei vain aina muista ottaa huomioon kun on tottunut naisten valikoiman jatkuvaan päivittymiseen ja monipuolisuuteen.

Senkin uhalla kannustan mielelläni rikkomaan pukeutumisessa rajoja, olisi tylsää jos kaikki menisivät niiden varmojen ja turvallisten valintojen mukaan, pukeutuminen on aivan liian kevyt juttu otettavaksi vakavasti :) Nyt kohta joku hyökkää päälle, ellen sano, että tilanteen kunnioitus on toki asia erikseen…

Heh, hameen pituudessa ja kaula-aukon syvyydessä ei vain voi voittaa, mitä enemmän kokeilee rajojaan, sitä varmemmin joku innostuu ja joku tyrmistyy. Pitäisi pysyä harmaalla alueella, mutta kuulostaa kamalan tylsältä.

Vastaa

Ohhoh, mitä sukkia! Aikamoisia, mutta toisaalta oikealla yhdistelyllä miksipä ei..? Odotan siis myöskin innolla mitä miehesi näille keksii. Toivottavasti näemme sen blogin puolella. :)

Vastaa

Hih, niinpä, sama oli hämmennys itselläkin :) Mutta nyt todella testataan se ajatukseni, että kaiken voi saada toimimaan oikealla yhdistelyllä, joten en tosiaan malta odottaa, että näen käytössä. Yritän kinuta luvan myös kuvan ottoon ;)

Vastaa

Meilläkin Jani liputtaa kyseisten sukkien puolesta :D

Vastaa

Haa, teilläkin! Ilmeisesti miehillä totta tosiaan on puutetta erottuvista asusteista, niin hauskoilla sukilla pääsee revittelemään :)

Vastaa

Meillä noita kutsutaan ”uhmasukiksi”. Annoimme sukille tuon nimityksen katsoessamme ultrakonservatiivisten herrainpukimoiden ikkunoita Lontoossa useita vuosia sitten.

Muuten asut olivat todella klassisia ja pidättyväisiä, mutta sukkien värien ja kuosien kirjo oli häkellyttävä. Totesimmekin, että lontolaiset pankkiirit, juristit yms. uhmaavat tiukkaa pukukoodia edes villeillä sukilla. Sittemmin ne ovat ilmestyneet myös Siipan vaatekaappiin.

Vastaa

Haha, ihana ja niin osuva nimitys :) Voin hyvin kuvitella kun mahdollisuuksia revitellä tai ilmentää omaa persoonaa on vähän, niin sukathan ovat hauska ja turvallinen keino siinä – ilmeisen tarpeeseen tullut konsepti ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.