Sade saapui eilen kuin tilauksesta ja niinpä pääsin uusia Sorelin popojani ulkoiluttamaan, mutta tietenkin unohdin sateensuojan, joten vaikka jalat pysyivät kuivina, mikään muu ei. Siitä huolimatta uusissa kengissä oli ilo olla, lesti on totta tosiaan erinomainen ja muutenkin sirous miellyttää, hauskan ulkonäön lisäksi tietenkin. Kunhan saan sukkasäkkini kaivettua jostain muuttolaatikoiden lomasta, yhdistän jalkineisiin myös paksummat sukat ja miksei myös värilliset sukkikset toimisi kivasti. Mietin myös saamieni ohuiden Footbalancen jalan muotoa tukevien pohjallisten ujuttamista näihin, mutta nekin ovat vielä jossain laatikossa. Tällä hetkellä kaikki on.

Omia vaatelaatikoita en vieläkään ole päässyt purkamaan, joten hyvä, että satuin pakkaamaan kasan helppoja neuleita ja parit housut hätävaraksi. Niillä pärjää kyllä hetken, vaikka kovasti jo polttelee saada koko vaatevalikoima käyttöön, mutta kyllähän tässä ehtii. Sitä paitsi, eipä nyt enää ole otollista aikaa asukuvien ottoon, kellojen siirron jälkeen on vielä pimeämpää töistä tullessa, joten se niistä arkiasukuvista. Onneksi mies on kovasti suunnitellut ”kotistudiota” (todennäköisesti haluaa vain helpottaa omia velvollisuuksiaan kun voi osoittaa tyhjää seinää ja työntää käteen jalustan ja itselaukaisimen), joten ehkäpä kun laatikot tyhjenevät kaappeihin, saan jonkun seinän käyttööni. Onneksi vanhoja kuvia on vielä niin paljon jäljellä, ettei nyt ainakaan asukuvattomuudesta tarvitse kärsiä, mutta olisihan se toki kiva saada otettua kauteen sopivia kuvia.

sorel medina rain

Sade pakotti toimimaan ripeästi kuvien kanssa, niinpä kuvasato jäi heikoksi, mutta ikuistuipa muistikortille sentään jotain eilen päällä olleesta. LiLLEn saatu beige merinovillainen neuletakki osui ensimmäisenä käteen kun yritin etsiä laukustani jotain kenkien värimaailmaan sopivaa, ja sehän sopi juuri eikä melkein. Jalassa on Mangon housut, jotka ovat olleet päällä nyt viime aikoina niin usein, että mieskin on alkanut asiaa kummastelemaan. Tähän muuttohässäkkään ne vain toimivat helppoudellaan mahdottoman hyvin; päälle voi vetää löysän neuleen ja kengiksi käy melkein mitkä tahansa keliin sopivat jalkineet!

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Noi kengät on kyllä todella kauniit :) Tuo vähän pirteyttä sadepäiviin :)

Täälläkin on muutto menossa ja on kyllä todella ärsyttävää, kun osa tavaroista on jo uudessa kodissa ja osa vielä täällä vanhassa. Onneksi lauantaina pidetään viimeinen muuttopäivä, joten sitten helpottaa :)

Vastaa

Kiva että tykkäät myöskin! No niinpä, musta tuo oranssin punainen korko on ihana ja sitä tulee kuikuiltua ties mistä heijastumasta ja bussissa istuskellessa :) Tänäänkin uudet popot jalassa syysmyrskyyn varautuneena ;)

Voih, niin tuttu tunne! Me käytiin eilen luovuttamassa vanhan asunnon avaimet ja se tuntui mahdottoman hyvältä, nyt ei tarvitse enää huolia siitä ja kaikki tavarat on yhden katon alla, nyt sitten voi laitella kotia ja järjestellä ihan omalla painollaan :) Kovasti tsemppiä muuttopäivään, toivottavasti seurananne on hyvä sää :)

Vastaa

Vautsi, mahtavat kengät! :)

Vastaa

Hih, kiva että tykkäät myöskin! Itse olen jo ihan myyty :)

Vastaa

Eeeehhanat! Tahtoo myös! Mistä, oi mistä tollaset saa hommattua tänne takahikiälle?

Vastaa

Eikö ookin ihanat!! Näitä tosiaan netin kautta ainaskin tuolta Sorelin omilta sivuilta, mutta kokoja näyttää olevan siellä enää rajallisesti. Samoin bongasin kanssa Spartoolta, mutta siellä oli näköjään nyt vielä huonompi kokovalikoima (jäljellä vaan kokoa 41). Hmm, ja pikainen googlailu osoitti, että myös Shopbopissa on joitain kokoja! Ilmeisen nopeasti menneet, sillä vielä kun pari viikkoa sitten katselin valikoimia aktiivisesti, näytti monessa paikassa olevan vielä kaikkia kokoja tarjolla :) Liikkeissä näitä pitäisi olla ainaskin Aleksi 13:sta ja Stockalla, mutta en sitten tiedä onko muissa kenkäkaupoissa :)

Vastaa

Oih, niin mageet kengät! Kiva että ehdit asukuvankin julkaista, tosi hyvin sopivat sulle :)

Vastaa

Kiitti! Huippua, että iskee myös sinuun :) Kiitos sadesään, nämä ovat olleet jalassa nyt ihan joka päivä ja jos mahdollista, tykkääminen vain lisääntyy ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.