Onpas takana ihana viikonloppu, rentouttava ja antoisa. Vietin viikonloppua ystävien luona ja vaikka eilen kotiin päästessä oli niin väsynyt, että kaaduin olohuoneen sohvalle, enkä siitä enää koko illan aikana liikkunut, niin tänään heräsin uuteen viikkoon jotenkin kumman energisenä. Hyvässä seurassa vietetty aika teki siis ilmeisesti tehtävänsä.

Energiaa nyt kyllä tarvitaankin, töissä on viime metreillä isompi projekti, joka pitäisi saada viimeisteltyä ensi viikon aikana. Sitten on luvassa lähimatkailua, tällä viikolla olen pari päivää Tallinnassa, viikonloppuna sukuloidaan ja ensi viikon lopussa niin ikään otetaan miehen kanssa pieni irtiotto muihin maisemiin. Ja sitten vaihtuukin jo kuukausi ja joulu on ihan liki. Aika menee älyttömän nopeasti, mutta toisaalta hyvä vain, että nämä pimeimmät viikot saadaan vauhdilla alta pois!

Näiden viime viikoisten asukuvien laatu vähän kärsi kiitos synkkyyden, mutta sekin taitaa kuulua tähän syksyyn. Harvassa ovat valoisat hetket ja vielä harvemmassa valoisat hetket, jotka ehtisi käyttää hyödyksi kuvia ottaen!

karvakaulus 05 karvakaulus 06karvakaulus 14karvakaulus 2instakuva karvakaulus zara

Tekoturkis: Zara / Hame: H&M / Neule: Lindex / Bleiseri: H&M / Nilkkurit: Vic / Laukku: Kate Spade
Kuvat: Ansku / Peace&Style

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Upea yhdistelmä, kivoja yksityiskohtia, hieman erilaisia tehden asusta mielenkiintoisen. Olet virkistävä poikkeus revityt farkut-kaulaliinatötteröille. Aikuisempaa, kiitos siitä.

Vastaa

Kiitos kovasti! Aivan ihana kuulla, että pidät :)

Vastaa

Tosi jännä kokonaisuus, blogistasi saan itsellenikin hyviä vinkkejä pukeutumiseen.

Vastaa

Onpa kiva kuulla, kiitos ihanasta kommentistasi! :)

Vastaa

Tekoturkiskauluri ostettu ja menin kylille heti illalla testaan, tehosi ainakin miehiin.

Vastaa

Haha, ihana! :D Myönnän, että kun näin ystäväni tässä asussa, mun oli ihan pakko kysyä, että enhän edusta liikaa itärajantakaista tyyliä. Jotenkin massiivinen karvakaulus toi itselle sellaista vibaa, mutta ystävä kovasti vakuutteli, ettei kyllä… ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.