Terveiset sateisesta Tallinnasta! Saavuin tänne Canonin kutsumana parin päivän pressimatkalle ja huomenna on luvassa mielenkiintoinen päivä valokuvauksen maailmassa, luvassa on muun muassa retki Patarein vankilaan ja Noblessnerin telakalle, joita odotan tosi paljon! Molemmat hylättyjä tiloja, joten voin kuvitella, että edessä on mielenkiintoiset ja tietenkin poikkeuksellisen kuvaukselliset kohteet.

tallinna 1tallinna 3

Tänään olen nauttinut vapaa-ajasta ennen illalliselle läheiseen ravintolaan suuntaamista. Päivä on ollut synkkä ja sateinen, mutta sitä ihanampi on ollut istua pitkään ja kiireettä vanhankaupungin tunnelmallisessa kahvilassa uusien blogituttavuuksien kanssa. Ajatuksenani oli kierrellä kaupunkia vähän enemmänkin, mutta sää sai mieluummin viipyilemään sisätiloissa.

Hetki sitten tulin hotellille levähtämään ja valtava väsymysaalto kulki yli. Ehkä sen on saanut aikaan päivän harmaus ja pituus, sekä toki pieni sosiaalinen jännitys, joka aina jollain tapaa itsellä liittyy uusiin ja erilaisiin tilanteisiin. Varmasti kuitenkin tästä piristyy kunhan pääsee taas liikkeelle.

tallinna cafetallinna insta 2

Katso myös nämä

14 comments

Vastaa

Hassua, just mietin että sataakohan siellä. Sitten tulin katsomaan sun blogin, ja postaus alkaa terveisillä sateisesta Tallinnasta :D

Kivaa reissua!

Vastaa

Täällä on kyllä ihan älyttömän pimeää ja niin syksyistä, toisaalta, vanhakaupunki näyttää varsin tunnelmalliselta tälläkin säällä! :) Sitä patsi, hyvä tekosyy pysytellä sisätiloissa ja maistella kivojen kahviloiden leivoksia ;)

Vastaa

Oi näyttääpä ihanalta! Just mietin täällä että pitäs varata joku pikku reissu, taisit saada mut just ylipuhuttua ;).

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Vastaa

PIenet irtiotot tekevtä kyllä ihmeitä ja täytyy myöntää, että tämä parin päivän reissu tuntui jopa paljon pidemmältä mitä olikaan. Teki siis hyvää, enkä olekaan ennen käynyt Tallinnassa joulun alla, joten kiva kokemus sekin (sääsät huolimatta)! :)

Vastaa

Huh, tuota kahvilan kakkuvalikoimaa! Mulle taisi tupsahtaa puoli kiloa painoa ihan vaan ton kuvan tuijottamisesta.

Vastaa

Arvaa vaan kuinka vaikeaa oli valita, että mitä maistaa! ;)

Vastaa

Ihania kuvia ja ihania kakkuja! :)

Itse en ole koskaan erityisemmin innostunut Tallinnasta; luin joskus jopa sinun blogistasi vähän vinkkejä, missä siellä kannattaisi käydä. En siltikään oikein ihastunut kaupunkiin. On kuitenkin kiva fiilistellä näin kotisohvalla sinun kokemuksiasi!

Vastaa

Niinhän se vähän on, että mikään kohde ei ole kaikille :) Itse olen alkanut syttyä Tallinnalle vasta ihan parina viime vuotena kun olen tajunnut miten paljon kiinnostavia putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita se pitää sisällään, mutta eihän sitä toisaalta voi suoraan verrata maailman lukuisiin muihin kaupunkikohteisiin :)

Vastaa

Ei ole montaakaan päivää kun viimeksi puhuin reissusta Tallinnaan.. Sateesta huolimatta, se on minusta ihana kaupunki.

http://sisullajasydamella.blogspot.fi

Vastaa

Tallinna on kyllä viehättävä ja jotenkin hirveän helposti lähestyttävä! Aina kun siellä käy, ihmettelee, että miksei käy useammin ;)

Vastaa

Tallinna my love <3 – satoi tai ei! Ihanalta näyttää myös täällä sun uudessa blogikodissa, vasta nyt ehdin kyläilemään. Onnea uuteen ihanainen, pus!

Vastaa

Tallinnaan on kyllä aina ihana palata, niin viehättävä kaupunki! :)

Ja kiitos, ihana, että löysit uuteen osoitteeseen ja tosi kiva kuulla, että pidät <3

Vastaa

Hei mistä ravintolasta on tuo viimeinen kuva? Näyttää kivalta paikalta!

Vastaa

Voi että kun muistaisi :( Niin harmittaa, etten tullut painaneeksi nimeä mieleen! Sijainti on ihan siinä vanhankaupungin porttien kupeessa, samalla kadulla, jota kautta yleensä vanhaankaupunkiin saapuu Virukeskuksen suunnilta. Löytyy tien vasemmalta puolelta ja isot ikkunat houkuttelevat poikkemaan, joten kannattaa kurkkia ikkunoita kun suuntaa vanhaankaupunkiin ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.