Kesä meni, tiedän, mutta nämä asukuvat ovat jääneet roikkumaan loppukesältä ja koska syyspimeyden takia ajantasaisista kuvista on vähän pulaa, on hyvä hetki muistella mennyttä kesää asukuvien muodossa. Pakkailen juuri tavaroita, sillä olemme suuntaamassa minireissulle ystävien luokse Hämeenlinnan kupeeseen, joten tämä ilta kuluu hyvän seuran ja rentoutumisen merkeissä – en malta odottaa! Mukavaa päivää teille kaikille – maailman tapahtumista huolimatta!

valkoinen pitsimekko 8 detailsvalkoinen pitsimekko 7valkoinen pitsimekko 40

Mekko: Only / Neuletakki: Zara / Laukku: DKNY / Korkkarit: Mango / Aurinkolasit: Versace

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Käväisin tänään Cubuksella ostamassa parit peruspaidat, ja kaupan fanfaaripaikalle oli asetettu hyvin vastaava pitsimekko sekä valkoisena että mustana. Eka ajatukseni: Ihan secretwarderobia! Ja kun tulin tänne, niin voi auta, heh, siinähän sinä, valkoisessa tyköistuvassa pitsimekossa :-D
Ihana kesäasua! Voi, miten sitä valoa tämän harmauden keskellä kaipaakaan! Kuten yks kaverini Facessa kirjoitti: ”Ulkona on synkeää kuin ankeuttajan vatsassa.”

Vastaa

Voi eikä, mikä sattuma :D Hih, täytyykin poiketa kurkkaamassa, musta pitsimekko nimittäin olisi erittäin tervetullut lisä vaatekaappiini!

Ja voi että, mulla on kanssa niin kova valon kaipuu, etten kestä. Yksinekrtaisesti kroppa (ja mieli) käy ihan puoliteholla, ja tekisi mieli vaan syödä suklaata ja nukkua. :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.