Toivottavasti kaikilla on ollut mukava päivä! Itse olen nauttinut tänään ihanasta auringonpaisteesta ja tietenkin äidin seurasta. Kävimme pitkällä äitienpäiväbrunssilla Cafe Köketissä ja fiilisteltiin keskustan kiireetöntä tunnelmaa. Aivan ihanaa kun ulkona alkaa näyttää jo varsin kesäiseltä ja lyhyen aikaa tarkenee mainiosti ilman trenssiäkin. Kaivoin kesätunnelmissani jo hellehattuja kaapista reilun kahden viikon päässä siintävää Maltan reissua silmällä pitäen ja havahduin siihen, että ennen sitä on luvassa myös poikkeaminen Tukholmassa, jossa varmaan ollaan jo vielä pidemmällä keväässä – ihanaa!

Pääosassa tämän päivän asussa olivat rennot kukalliset housut, jotka ostin joskus talvella alesta. Hauska kukkakuosi kolahti heti, mutta käyttöön ne pääsivät vasta nyt, sillä jotenkin olen nähnyt ne mieluummin keveiden korkkareiden parina kuin talvinilkkureiden kanssa, niinpä olen odotellut riittävän keväisiä kelejä. Tänään jos milloin oli täydellinen päivä kukallisille housuille!

kukalliset housut 28kukalliset housut 4kukalliset housutkukalliset housut 05kukalliset housut 45kukalliset housut 03kukalliset housut 21Pusero: ASOS / Bleiseri: Zara / Housut: Selected / Korkkarit: Buffalo / Laukku: Kate Spade / Vyö: Nini’s

Psst. Vielä ehtii osallistua Syster P:n koruarvontaan!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Kaunis asu ja ihanan keväiset housut :) Ehdottomasti kevyet korkkarit olivat oikea valinta housujen kaveriksi :)

Vastaa

Kiva kuulla, kiitos kovasti! :)

Vastaa

Mä en voi käsittää, miten voit aina olla noin upea ja noin… Miten sen sanoisi, täydellisesti pukeutunut! Silleen tyylikkäästi, oivaltavasti, mielenkiintoisesti, kauniisti, ja silti asuissa ei kuitenkaan ole liikaa yritystä. Nämä sun asut ja kuvat ja blogi kokonaisuudessaan on niin mun päivien piristys!:)

Vastaa

Voi eikä, ihana sinä! Olipa kauniisti sanottu, olen todella otettu ja ihan hämilläni <3 Kiitos kovasti ihanasta kommentistasia!!

Vastaa

Enpä ole tänne aikoihin ehtinyt, pikaisesti vain katsellut ja tykkäillyt instakuviasi, mutta tuo Anna tyhjensi ajatukseni kommentissaan aivan täydellisesti. – Siis, miten voi AINA onnistua? On se hyvä, että joku voi! Mun pitää nyt ottaa menettämäni aika kiinni ja lukea noita vanhojakin postauksia. Jos sais vaikka uutta laihisinspiraatiota sun kuvien kautta. (Oman vyötäröni pullataikina on kutsunut kaverinsakin kylään.)

Vastaa

Voi sua! Kiitos tuhannesti, olen otettu <3 Haha, mä yritän kanssa etsiä jostain motivaatiota liikuntaan ja edes vähän sen katsomiseen, mitä suuhunsa pistää! Tämä kevät on ollut ihan järjettömän kiireinen ja noh, en edes kehtaa sanoa miten retuperällä omat ruokailut (taisin just tänään syödä herkkuja sekä aamulla, päivällä että illalla, ooops) ja liikunnat on – ei taida päästä täksi kesäksi kesäkuntoon :D

Vastaa

Nyt kolahti. Ihanan klassista, pienellä jujulla! Päntsit on mageet. :)

Vastaa

Oi, kiitos tuhannesti! Kiva kuulla, että toimii! :)

Vastaa

Vau, ihan mielettömän ihanat housut! Ja muutenkin tosi tyylikäs kokonaisuus! :)

Vastaa

Oii, kiitos kovasti!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.