Koska suurin osa vaatteista on laatikoissa, olen nyt tyystin jämähtänyt käyttämään muutamia tiettyjä vaatteita, jotka mukaan pakkaamistani tuntuvat istuvan niin alkusyksyn säihin kuin arkeen, joka kulkee etätöistä remppaan ja kahvilasta kauppaan. Yksi niistä viime viikkoina todella paljon päällä nähdyistä vaatteista on tämä pantterihame. Ihana päällä, ja ylipäätään helppo vaate. Plussaa tietenkin, ettei ole liian arvokas tai rakas, joten voi ihan hyvin tarvittaessa säätää myös remppajuttuja tämä päällä.

Rempasta puheen ollen. Tuntuu siltä, että tämä on ollut sellainen käänteen tekevä viikko, jonka jälkeen niin isot asiat alkaa olemaan jo viittä vaille valmiina, että ihan pian näyttää jo merkittävästi erilaiselta, asuttavalta, jopa kodilta. Se tuntuu aika ihanalle, koko ajan pystyy paremmin ja paremmin kuvittelemaan lopputuloksen.

Tämä viikko on ollut intensiivistä remontointia ja asioiden eteenpäin sopimista, ensi viikolla käärin omat hihat ja tartun maalitelaan. Tarkoitus saada keittiö valmiiksi kalusteita varten ja vielä parempi, jos ehtii pitkälle myös isomman tilan kanssa. Sitten pääseekin jo hieman paljastamaan lattiaa suojakääreiden alta, ja sillä on varmasti iso vaikutus kokonaisuuteen. Aika ihanaa!

Pusero: Maison Kitsune / Ruutubleiseri: Mango / Pantterihame: Lindex /
Laukku: Coccinelle / Nilkkurit: Vagabond / Kaulakoru: Snö of Sweden

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.